Μαλεβίζι: Περισσότερα από είκοσι φορτηγά με ογκώδη αντικείμενα απομάκρυνε η υπηρεσία καθαριότητας

Μία ακόμα μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού ενός χώρου παράνομης εναπόθεσης μπαζών, ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων ολοκληρώθηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου υπό το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Μανόλη Βίστη.
Μηχανήματα της υπηρεσίας απομάκρυναν περισσότερα από είκοσι φορτηγά με μπάζα, ογκώδη αντικείμενα και σκουπίδια από την έκταση πίσω από το δημοτικό πάρκινγκ στην Αμμουδάρα.
Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου ενημερώνει πως για την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών κλπ. οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2810 – 821728 για γίνεται η αποκομιδή τους έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού.
Επίσης σε περιπτώσεις εντοπισμού πολιτών ή επαγγελματιών που εναποθέτουν ανεξέλεγκτα μπάζα, ογκώδη αντικείμενα ή απορρίμματα θα επιβάλλεται πρόστιμο όπως προβλέπεται από τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου.
-
16 Φεβρουαριου 2025, 12:45Τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή Ηρακλείου: Αυτοκίνητο καβάλησε το διάζωμα (Φώτο)
-
16 Φεβρουαριου 2025, 12:28Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Νέα επικαιροποίηση: Τι αναφέρει για την Κρήτη
-
15 Φεβρουαριου 2025, 20:02Τέμπη: Νέα αποκάλυψη – Σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε το στικάκι με τα βίντεο
-
15 Φεβρουαριου 2025, 14:00Ελαιόλαδο: Ζήτηση αλλά με χαμηλές τιμές-Προοπτικές ανόδου το επόμενο διάστημα
-
16 Φεβρουαριου 2025, 07:06Ευτύχης Σαρτζετάκης: Ένας από τους πρώτους ραδιοπειρατές στην Ελλάδα του…1977, μιλά στο newshub.gr!
-
15 Φεβρουαριου 2025, 13:50ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ: Αλλαγή σελίδας με σημαντικές επενδύσεις-Και η Κρήτη στο πλάνο