Οι Κάτω Γούβες συνδέθηκαν με το Φράγμα Αποσελέμη
αγαπημένα σου στη Google
Πόσιμο νερό έρχεται πλέον στα σπίτια του οικισμού των Κάτω Γουβών (στην παραλία), καθώς χθες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής και της δεξαμενής 350 κυβικών και έγινε πραγματικότητα η σύνδεσή τους με το φράγμα Αποσελέμη. Η Ολοκλήρωση του έργου έγινε εφικτή, όπως τονίζει ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Σέγκος, μετά και την αγορά, πρόσφατα, οικοπέδου για την ανέγερση της δεξαμενής, καθώς δεν υφίστατο χώρος στην περιοχή για τον σκοπό αυτό.
Το προσεχές διάστημα θα εξεταστεί η δυνατότητα ύδρευσης και των Πάνω Γουβών, καθώς αυτό δεν είχε προβλεφθεί στην ανωτέρω μελέτη ύδρευσης της περιοχής από το Φράγμα.
Με τη σύνδεση των Γουβών έχει περατωθεί μια διαδικασία που δίνει οριστική λύση στο υδρευτικό πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής, καθώς συνδέθηκαν Λιμ. Χερσονήσου, Χερσόνησος, Αγριανά, Ανάληψη, Γούρνες και Κοκκίνη Χάνι, αλλάζοντας την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων των περιοχών που εξυπηρετούνται.

Επιπλέον, το επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες δημοπράτησης νέου έργου για την αλλαγή των δικτύων ύδρευσης του Καρτερού, όπου και εκεί η περιοχή θα συνδεθεί με το φράγμα Αποσελέμη.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε σε δηλώσεις του την υπηρεσία και όσους συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του έργου "όχι μόνο κατά την τωρινή δημοτική θητεία αλλά και όλες τις προηγούμενες". " Όλοι μαζί θα κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο!!!" το μήνυμα του.
-
30 Αυγουστου 2026, 14:06Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε τελειώνει η περίοδος -
31 Αυγουστου 2026, 07:15Λάζαρος Καμπουρίδης: Η Τουρκία φοβάται στρατιωτικά το Ισραήλ, θα στρέψει την ένταση εναντίον της Ελλάδος! (podcast) -
30 Αυγουστου 2026, 14:52Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας γέμισε την Πλαζ ΕΟΤ και δώρισε φορητό απινιδωτή στον Δήμο Αγίου Νικολάου -
30 Αυγουστου 2026, 07:43Κρήτη: Παράταση δηλώσεων συμμετοχής στις βραβεύσεις ελαιοτουριστικών δράσεων του ΣΕΔΗΚ -
30 Αυγουστου 2026, 16:34Τραγωδία στα Χανιά: 11χρονη ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα ξενοδοχείου -
30 Αυγουστου 2026, 07:00Ένας μικρός παράδεισος στην ενδοχώρα της Κρήτης - Μονή Σωτήρος Χριστού και Αγίου Γεδεών στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου (Φωτο)
