Κρήτη

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Οι οργανώσεις του ΚΚΕ στο Ηράκλειο συνεχίζουν τις δράσεις τους
αγαπημένα σου στη Google
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πολύμορφες δραστηριότητες των Οργανώσεων της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται μετά τις βουλευτικές εκλογές με σύνθημα «Η ελπίδα για τον λαό είναι εδώ. Συνεχίζουμε για 100% λαϊκή αντιπολίτευση.».
- Τη Δευτέρα 3/7 στις 19:00 η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου διοργανώνει σύσκεψη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Παλιάς Λαχαναγοράς με ομιλήτρια τη Νικολέττα Χριστοδουλοπούλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης και γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ.
- Την Πέμπτη 6/7 στις 20:00 η Τομεακή Επιτροπή διοργανώνει σύσκεψη – γλέντι στον θεατράκι στον Καράβολα (πλησίον αγάλματος Γκαγκάριν) με ομιλητή τον Γιάννη Χριστοφοράκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.
- Τη Δευτέρα 10/7 στις 19:30 η ΚΟΒ Μαλεβιζίου διοργανώνει σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαλεβιζίου με ομιλήτρια την Κατερίνα Μπακέλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.
Κάντε μας follow:
-
24 Οκτωβριου 2026, 07:06Ακατάλληλες συνθήκες σε νηπιαγωγεία του Ηρακλείου - Τι επισημαίνει η Άννα Στουμπίδη στο newshub.gr -
25 Οκτωβριου 2026, 07:51Βρετανία: Αποθέματα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης υπό τον φόβο κρίσεων -
25 Οκτωβριου 2026, 17:50Ηράκλειο: Μεγάλες ουρές και καθυστερήσεις στον ΒΟΑΚ τις ώρες αιχμής (Φωτο) -
24 Οκτωβριου 2026, 16:00Χανιώτης διαιτητής στους «μυημένους» στο κύκλωμα με τα στημένα ματς που συνταράσσει το ελληνικό μπάσκετ -
24 Οκτωβριου 2026, 07:15Στάθης Λιακόπουλος: Η μικρομεσαία επιχείρηση, ο μεγάλος αδικημένος του Ταμείου Ανάκαμψης (podcast) -
24 Οκτωβριου 2026, 07:00Παρέμβαση για τις ελλείψεις στο Παράρτημα ΑμεΑ Λασιθίου – Στο επίκεντρο οι συνθήκες διαβίωσης 77 περιθαλπόμενων
