Ώρες αγωνίας για την 47χρονη που έχασε τις αισθήσεις της στο Κολυμβητήριο
Από χθες το απόγευμα η 47χρονη που έχασε τις αισθήσεις ενώ ήταν στο Κολυμβητήριο του Λίντο, δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για την υγεία της.
Η 47χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου, με τους γιατρούς να παρακολουθούν την πορεία της υγείας της, τα επόμενα 24ωρα.
Όπως έγραψε το newshub.gr η γυναίκα υπεστη χθες ανακοπή καρδιάς. Η μεταφορά στο νοσοκομείο έγινε άμεσα. Οι πληροφορίες θέλουν την άτυχη γυναίκα να χάνει τις αισθήσεις της ενώ ήταν στο κολυμβητήριο. Η κατάσταση της παρακολουθείται από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, που τη διασωλήνωσε.
Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο Βενιζέλειο για νε ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της αθλούμενης
Ο κ. Αυγενάκης μετέβη στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ, Λευτέρη Ζερβό και τον υποδιοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Δημήτρη Αγαπίου.
Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά από τον διοικητή του Βενιζελείου, Κώστα Τερζάκη, την υποδιοικήτρια, Ελευθερία Κωστάκη, και τους θεράποντες ιατρούς για το μεσημεριανό περιστατικό με την 45χρονη αθλούμενη στην πισίνα του κολυμβητηρίου στο Λίντο.
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
14 Απριλιου 2026, 15:28Καιρός: Αφρικανική σκόνη από σήμερα και στην Κρήτη – Έρχονται λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες, αναλυτική πρόγνωση
