ΠΑΓΝΗ: «Θερμή» υποδοχή στην Υπουργό από τους εργαζόμενους! (φωτογραφίες)
αγαπημένα σου στη Google
Στην Κρήτη βρίσκεται η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία σημερα και αυριο, θα επισκεφθεί νοσοκομειακές δομές του νησιού.
Η κ. Γκάγκα η οποία βρίσκεται από το πρωί στο Ηράκλειο, επισκέπτεται αυτή την ώρα το ΠΑΓΝΗ ενώ το απόγευμα, θα επισκεφθεί τα νοσοκομεία στη Νεάπολη και τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.
Στην είσοδο του μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος του νησιού, οι εργαζόμενοι την περιμεναν με πανό, ενώ φώναξαν και συνθήματα, ζητώντας από την ηγεσία του Υπουργείου να ενσκήψει στα πολύ σοβαρα προβληματα που αντιμετωπίζει η Υγεία στην Κρήτη.


Προβληματα τα οποία, όπως τονίζουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, εχουν σοβαρές επιπτώσεις τόσο στις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το νοσηλευτικό -και όχι μονο- προσωπικό, αλλά και στους πολίτες.
Η κ. Γκάγκα αύριο, θα παραμείνει στο Λασίθι και θα μεταβεί στα νοσοκομεία Σητείας και Ιεράπετρας.
Υπενθυμίζεται ότι χθες η αναπληρώτρια υπουργός υγείας βρεθηκε στο Ρέθυμνο όπου απυήθυνε χαιρετισμό στο Εργαστήριο Διασφάλισης ποιότητας στη Νοσηλευτική Υπηρεσία που διεξήχθη στο Σπίτι του Πολιτισμού.


-
03 Οκτωβριου 2026, 23:45Ηράκλειο: Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Βλάση-Νεκρός ο οδηγός οχήματος -
03 Οκτωβριου 2026, 07:37Νέα νύχτα αγωνίας στην Κρήτη: 23 απεγκλωβισμοί στα Φέρμα, κινδύνεψαν Γερμανοί τουρίστες – πλημμύρες και μάχη με τα νερά στην Ιεράπετρα (φωτο+ βίντεο) -
03 Οκτωβριου 2026, 11:00Συνεργασία της ΕΛΣΤΑΤ με τα Πανεπιστήμια της Κρήτης! Η προϊσταμένη της ΕΛΣΤΑΤ νοτίου Ελλάδας, Ανδρομάχη Πιπεράκη στο newshub.gr (podcast) -
03 Οκτωβριου 2026, 10:30Ιεράπετρα: Εικόνες χάους από την κακοκαιρία – Ορμητικά νερά παρέσυραν οχήματα και διέλυσαν δρόμους (φωτογραφίες) -
03 Οκτωβριου 2026, 13:00Πέτρος Νικολάου: «Πόλεμος» για ένα σχολείο στη σκιά του πολέμου στη Γάζα! (podcast) -
02 Οκτωβριου 2026, 07:15Δημήτρης Τσαϊλάς: Ελλάδα και Κύπρος να μην επιτρέψουν στην Τουρκία να κάνει το καλώδιο στρατηγική παγίδα! (podcast)
