Προειδοποίηση του Λιμεναρχείου Ηρακλείου για ισχυρούς νοτιάδες

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου με ανακοίνωση του προειδοποιεί για νοτιάδες αύριο Σάββατο αφού σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ στην Κρήτη θα επικρατήσουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Με βάση την πρόγνωση του καιρού επισημαίνεται στην ανακοίνωση πως:
"ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΛΛΙΜΕΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ.
ΟΡΜΟΥΝΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ –ΠΛΟΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΙΣΧΥΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.
ΡΥΜΟΥΛΚΑ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΑ – ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΤΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΛΩΤΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ".
-
31 Ιανουαριου 2023, 17:31Συγκλονίζει ο πατέρας του πιλότου: Πτώση Φάντομ στην Ανδραβίδα: «Διάλεξε τον θάνατο – Η μητέρα του είναι σχεδόν σε κώμα»
-
31 Ιανουαριου 2023, 07:40Βολές στο κέντρο... της Τρίτης
-
31 Ιανουαριου 2023, 11:00Το τελευταίο αντίο στον 44χρονο Αλέξανδρο που χάρισε ζωή με το θάνατο του
-
31 Ιανουαριου 2023, 17:39Καιρός: Έρχεται «βαρύς» χειμώνας με τσουχτερό κρύο και χιόνια - Τι αναμένουμε στην Κρήτη
-
31 Ιανουαριου 2023, 10:00BOAK: Συνεχίζονται οι εργασίες-Από που να πάτε για να μην ταλαιπωρηθείτε
-
01 Φεβρουαριου 2023, 21:05Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης-Εκδιώκονται από τα βοσκοτόπια της Μονής Οδηγήτριας