Στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τη ΒΙ.ΠΕ.
Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Φραγκίσκου Παρασύρη, Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, για το καθεστώς λειτουργίας των εγκατεστημένων επιχειρήσεων στις Βιομηχανικές Περιοχές της χώρας.
Γίνεται αντιληπτό πως από την πλευρά του Βουλευτή θα αναδειχθούν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου. Ο Φραγκίσκος Παρασύρης, έχοντας ήδη προχωρήσει σε σειρά κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, αλλά και ύστερα από την τελευταία συνάντηση με το Σύνδεσμο Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, θα καλέσει τον Υπουργό να προχωρήσει σε άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του Ν. 4982/2022.
«Η καταστροφική πυρκαγιά πριν λίγες ημέρες στη Βιομηχανική Περιοχή, που μόνο στάχτες άφησε σε μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στο χώρο του επίπλου, τα ερωτήματα για τις υποδομές, τα δίκτυα νερού κ.α. καθιστούν ακόμη μεγαλύτερη την ανάγκη για τη βελτίωση των όρων λειτουργίας των Βιομηχανικών Περιοχών. Το Υπουργείο πρέπει να ανταποκριθεί άμεσα στα αιτήματα των επιχειρηματιών και να υιοθετήσει τις προτάσεις τους», δήλωσε ο Φραγκίσκος Παρασύρης.
-
05 Μαΐου 2026, 20:25Το προαναγγελθέν έγκλημα στην Αμμουδάρα: Από το θανατηφόρο τροχαίο του 2023, στην ενέδρα θανάτου και την ομολογία -
05 Μαΐου 2026, 12:57ΟΦΗ: Αυτή είναι η περιοχή που εξετάζουν οι Κρητικοί για το νέο γήπεδο και το Γεντί Κουλέ (Φωτο + Βίντεο) -
05 Μαΐου 2026, 19:14Αμμουδάρα: Νεκρός από πυροβολισμούς ένας 20χρονος - Τι όπλισε το χέρι του δράστη -
06 Μαΐου 2026, 15:37Θέμα Newshub.gr: Ανησυχία για πιθανή διασπορά του hantavirus εκτός του πλοίου MV Hondius -
06 Μαΐου 2026, 07:00Εκτέλεση 20χρονου στην Αμμουδάρα: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκληματος -
06 Μαΐου 2026, 09:55Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!
