Στις εργασίες διάνοιξης της οδού Ευμαθίου ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός (video)
αγαπημένα σου στη Google
Αυτοψία στις εργασίες διάνοιξης της οδού Ευμαθίου στη συμβολή της με την οδό Παπαναστασίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός το πρωί της Τετάρτης 22/05.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σισαμάκη και την Πρόεδρο του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος Δωροθέα Πούλη - Βρούχου παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς μετά την κατεδάφιση του κτηρίου στη γωνία των δυο οδών και εξέφρασε την ικανοποίηση του τονίζοντας ότι «πρόκειται για μια διάνοιξη, η οποία είναι η πρώτη μιας σειράς διανοίξεων στο 4ο Διαμέρισμα αλλά και στον Δήμο συνολικά.
Έχουμε προτεραιοποιήσει τα έργα τα οποία μπορούν να γίνουν άμεσα με μεγάλη απόδοση, αποσυμφορώντας την κυκλοφορία και είναι μια απαρχή των αναπλάσεων οι οποίες θα ακολουθήσουν.».

Στα πλαίσια του στόχου για την ευρύτερη κυκλοφοριακή ανακούφιση της περιοχής συζητείται επίσης όπως συμπλήρωσε ο Αλέξης Καλοκαιρινός η «δημιουργία ενός μικρού κόμβου ακριβώς στη συμβολή της Ευμαθίου με την Παπαναστασίου διότι έχουμε πλέον δύο δρόμους μεγάλου πλάτους που διασταυρώνονται σε ευθεία και κατά συνέπεια θα πρέπει να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των οδηγών, των πεζών και όλων όσων χρησιμοποιούν αυτό το σταυροδρόμι.».
Ο Αλέξης Καλοκαιρινός υπενθύμισε τη βαρύτητα που δίνει η Δημοτική Αρχή στην υλοποίηση του προγράμματος των ασφαλτοστρώσεων και των τσιμεντοστρώσεων, γεγονός που αποδεικνύεται και από την δέσμευση αντίστοιχων ποσών στον προϋπολογισμό του Δήμου Ηρακλείου. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, μπορεί το στοίχημα μιας ομαλής και απρόσκοπτης κυκλοφορίας χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς δυσκολίες να είναι δύσκολο για το Ηράκλειο ωστόσο «με την κατάλληλη μέθοδο και αρκετή αποφασιστικότητα πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε πολλά βήματα μπροστά.
Οι διανοίξεις και τα οδικά έργα γενικά, τα έργα δηλαδή των ασφαλτοστρώσεων και των τσιμεντοστρώσεων είναι έργα τα οποία ήδη προχωρούν με πολύ εντατικούς ρυθμούς και αυτό το οποίο θα αποδώσουν είναι μια κυκλοφοριακή ανακούφιση και βέβαια μια συμβολή στην συνολική ποιότητα ζωής των ανθρώπων της πόλης αυτής.».
-
04 Σεπτεμβριου 2026, 09:10Θλίψη για τον 71χρονο σέρφερ που βρέθηκε νεκρός σε παραλία των Γουβών -
04 Σεπτεμβριου 2026, 13:07Ηράκλειο: Οι βουλευτές που χόρεψαν και τραγούδησαν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ - Λύρες, σόου με drones και μια... τούρτα (Φωτο) -
04 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Ο Αντ. Παπαδάκης για τον ιό Δυτικού Νείλου στην Κρήτη: Πώς μεταδίδεται και πότε προκαλεί ανησυχία! (podcast) -
04 Σεπτεμβριου 2026, 08:50Στα μαύρα οι Αγιές Παρασκιές και ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων για το θάνατο του Γιώργου Πολυζωάκη -
04 Σεπτεμβριου 2026, 23:59Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πέφτει, πώς ονομάζεται -
03 Σεπτεμβριου 2026, 17:40Ηράκλειο: Πυρκαγιά ξέσπασε σε γεωργική έκταση ανάμεσα σε Γαρίπα και Καστελλιανά - Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής
