Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το προσυνέδριο της ΝΔ
αγαπημένα σου στη Google
Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας για τη διεξαγωγή του προσυνεδρίου στο Ηράκλειο, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Απριλίου.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Minos» του ξενοδοχείου Candia Maris, με την ώρα έναρξης να έχει οριστεί για τις 17:30 το απόγευμα.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση έρχεται σε συνέχεια της αναβολής που είχε σημειωθεί την 1η Απριλίου, όταν οι έντονες καιρικές συνθήκες που έπληξαν την Κρήτη κατέστησαν αδύνατη τη διεξαγωγή της.
Στο επίκεντρο της ατζέντας αναμένεται να βρεθούν οι στρατηγικοί πυλώνες για το μέλλον της μεγαλονήσου, με κυρίαρχα θέματα την υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής και την ουσιαστική θωράκιση της περιφερειακής ανάπτυξης.
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στον τουριστικό τομέα, ο οποίος αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας, καθώς και στις συνολικές επενδυτικές προοπτικές που διανοίγονται τόσο για την Κρήτη όσο και για την εθνική οικονομία ευρύτερα.
Στόχος των εργασιών είναι η ανάδειξη παρεμβάσεων που βελτιώνουν αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ παράλληλα δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την τόνωση της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή.
-
26 Σεπτεμβριου 2026, 14:12Νέα κινητοποίηση την Κυριακή για τη δομή στους Αθανάτους – Κλείνουν τον δρόμο Ηρακλείου–Μοιρών -
27 Σεπτεμβριου 2026, 23:12Κλήρωση Τζόκερ σήμερα 27/9: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 1 εκατ. ευρώ -
26 Σεπτεμβριου 2026, 19:05Eurostat: Πρώτη στην ΕΕ η Κρήτη στις επιχειρήσεις «υψηλής ανάπτυξης» (γράφημα) -
27 Σεπτεμβριου 2026, 07:00Ελαιοτριβεία στην Κρήτη: Ο ανταγωνισμός που φέρνει πολλαπλές αλλαγές στον κλάδο και το μπάχαλο με το Δελτίο Αποστολής -
28 Σεπτεμβριου 2026, 07:27Οι θάλασσες της Ευρώπης βράζουν – Χάνονται αστακοί και φύκια, «εισβάλλουν» νέα είδη -
26 Σεπτεμβριου 2026, 14:45Γ. Ευαγγέλου: «Το θέμα δεν είναι η αισθητική, αλλά η ασφάλεια - Στο ΠΑΓΝΗ έχουν γίνει αποδέκτες σοβαρών επιπλοκών μετά από αισθητικές πράξεις»! (podcast)
