Κρήτη

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Συναγερμός στην Ιεράπετρα: 49χρονη αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή της
αγαπημένα σου στη Google
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (8/10) στην Ιεράπετρα, όταν μια 49χρονη γυναίκα φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα φαρμάκων.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 και κινητοποίησε άμεσα τις αρχές και το ΕΚΑΒ.
Η γυναίκα εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου οι γιατροί παρείχαν άμεση ιατρική φροντίδα.
Μετά τη σταθεροποίηση της κατάστασής της, οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για περαιτέρω νοσηλεία και παρακολούθηση.
Η διακομιδή της πραγματοποιήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία ιατρού από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας.
Κάντε μας follow:
-
15 Ιουλιου 2026, 15:12Από την Ελεύθερνα Ρεθύμνου η 24χρονη Αναστασία που έφυγε τόσο άδικα στον Πειραιά -
16 Ιουλιου 2026, 09:30Η ανάπτυξη της "αρπαχτής" γύρω από το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου-Κανένας σχεδιασμός -
15 Ιουλιου 2026, 13:44«Έφυγε μια σπουδαία φίλη, μια σπουδαία κυρία» έγραψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποχαιρετώντας την Μάρω Κοντού -
15 Ιουλιου 2026, 10:30Βαγγέλης-Μπασάρ Μούσσα: Η επιρροή της Τουρκίας στη Συρία είναι εκτεταμένη και μη αναστρέψιμη! (podcast) -
15 Ιουλιου 2026, 13:54Ηράκλειο: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Μελιδοχώρι – Μήνυμα από το 112, σηκώθηκε και ελικόπτερο (φωτογραφία+ βίντεο) -
16 Ιουλιου 2026, 07:15Γιώργος Βουλγαράκης: Πώς Μητσοτάκης, Τσίπρας και Σαμαράς γίνονται οι πρωταγωνιστές των εκλογών! (podcast)
