Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες – Νεκρός ένας 45χρονος πατέρας

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Μοιρών το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιουνίου, σε κεντρικό σημείο της κωμόπολης – έδρας του Δήμου Φαιστού.
Το δυστύχημα συνέβη σε σταυροδρόμι, πίσω από την Παιδική Χαρά και στο ύψος του Ηρώου, όταν σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ ενός ασημί αυτοκινήτου και ενός δίκυκλου. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 45χρονος Π.Ρ., κάτοικος Καπαριανών και πατέρας ενός παιδιού, ο οποίος επέβαινε στο δίκυκλο, του οποίου ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περαστικοί και διασώστε, χωρίς όμως να μπορούν να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα.
Πηγή φωτογραφίας: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά
Κάντε μας follow:
-
15 Ιουνιου 2025, 22:20Μεσαρά: Στο πένθος για τον 51χρονο που κατέρρευσε στο λιμάνι του Ηρακλείου
-
15 Ιουνιου 2025, 14:25Πένθος για την Άννα Μανουκάκη- Μεταξάκη, που έχασε πρόωρα το γιο της
-
15 Ιουνιου 2025, 18:00Τροχαίο στο ΒΟΑΚ λίγο πριν την έξοδο για Νέα Αλικαρνασσό-Σημειωτόν η κίνηση των οχημάτων (Φωτο)
-
15 Ιουνιου 2025, 07:15Ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής: Η «ακτινογραφία» ενός εμβληματικού έργου - Ο Πρόεδρος και CEO του ΑΔΜΗΕ Μ. Μανουσάκης στο newshub.gr (podcast)
-
15 Ιουνιου 2025, 14:55Πένθος στο Ηράκλειο και το ΠΑΣΟΚ- Πέθανε ο πρώην βουλευτής Μάνος Φραγκιαδουλάκης
-
14 Ιουνιου 2025, 16:17Θέμα newshub.gr: Εγκλωβισμένοι στην Αίγυπτο και υπό καθεστώς φόβου οι ακτιβιστές - Συγκλονίζουν όσα περιγράφει o Μπάμπης Συμεωνίδης