Το τελευταίο αντίο στο Γιώργο που «έφυγε» τόσο ξαφνικά...
αγαπημένα σου στη Google
Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα φίλοι και συγγενείς στον άτυχο Γιώργο Μπουζέτο που έχασε τη ζωή του, όταν η θάλασσα στο Αγιοφάραγγο έμελλε να γίνει ο «υγρός» του τάφος. Η εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καστρίου Κυνουρίας στις 5.00 σήμερα το απόγευμα, ενώ η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 4.00 το απόγευμα.
Ο Γιώργος Μπουζέτος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και ο αδόκητος θάνατος του αποτελεί μια τραγωδία την οποία κανείς δεν μπορεί να πιστέψει.
Όπως έγραψε το newshub.gr το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, με τον 23χρονο και την παρέα του, να μην υπολογίζουν τους ισχυρους νοτιάδες που επνεαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή στη θάλασσα.
Η παρέα του μάλιστα ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο για να παραλάβει τον νεαρό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το Λιμενικο δεν κατέστη δυνατό να προσεγγίσει λόγω των καιρικών συνθηκών με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της ΕΜΑΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η γιατρός που έκανε επίσης εκεί το μπάνιο της δε μπόρεσε να προσφέρει κάποια επιπλέον βοήθεια στον 23χρονο, ο οποίος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή,.
-
23 Οκτωβριου 2026, 19:37Οι βροχές έφεραν πολλά και κυρίως τεράστια μανιτάρια σε περιοχές της Κρήτης -
25 Οκτωβριου 2026, 07:51Βρετανία: Αποθέματα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης υπό τον φόβο κρίσεων -
23 Οκτωβριου 2026, 14:55Όλα έτοιμα για το 47ο Ράλλυ Κρήτης 2026- Το Σάββατο 24/10, η σούπερ ειδική διαδρομή στην καρδιά του Ηρακλείου -
24 Οκτωβριου 2026, 07:06Ακατάλληλες συνθήκες σε νηπιαγωγεία του Ηρακλείου - Τι επισημαίνει η Άννα Στουμπίδη στο newshub.gr -
24 Οκτωβριου 2026, 16:00Χανιώτης διαιτητής στους «μυημένους» στο κύκλωμα με τα στημένα ματς που συνταράσσει το ελληνικό μπάσκετ -
24 Οκτωβριου 2026, 07:15Στάθης Λιακόπουλος: Η μικρομεσαία επιχείρηση, ο μεγάλος αδικημένος του Ταμείου Ανάκαμψης (podcast)
