Τραγωδία χωρίς τέλος στις παραλίες της Κρήτης-Τρίτος νεκρός μέσα σε 24 ώρες

"Μαύρη" Παρασκευή η σημερινή στην Κρήτη, καθώς τρεις άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους σε παραλίες του νησιού.
Το πρώτο περιστατικό έγινε στα Χανιά και συγκεκριμένα στην Αγ. Μαρίνα με έναν ηλικιωμένο τουρίστα να χάνει τη ζωή του την ώρα που κολυμπούσε (δείτε εδώ), ενώ λίγο αργότερα σε παραλία στη Χρυσή ένας 30χρονος αλλοδαπός τουρίστας (πιθανότατα ασιατικής καταγωγής ) πνίγηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, κολυμπώντας στα νερά του όμορφου μέρους απέναντι από την Ιεράπετρα (δείτε εδώ).
Δυστυχώς ωστόσο οι άσχημες ειδήσεις δεν σταματούν εκεί, καθώς στις 18:10 σε περιοχή των Μαλίων, ένας 85χρονος Τσέχος ανασύρθηκε νεκρός από τον ναυαγοσώστη που ενώ είχε σχολάσει βρίσκονταν κοντά στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες 85χρονος είχε μπει στη θάλασσα παρά το γεγονός πως κυμάτιζε η κόκκινη σημαία, ενώ είχε φύγει μόλις από το εστιατόριο το ξενοδοχείο που διέμενε.
Ο ναυαγοσώστης που όπως προαναφέραμε, ήταν εκτός καθηκόντων εκείνη την ώρα, ανέσυρε τον άτυχο Τσέχο και παρά τις προσπάθειες και τις πρώτες βοήθειες που του έδωσε, κατέληξε στο ασθενοφόρο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το λιμενικό.
-
01 Ιουλιου 2022, 14:16Fuel Pass 2: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Πώς δοθεί η επιδότηση
-
01 Ιουλιου 2022, 15:34Εθνικό απόθεμα: Χιλιάδες «μαιμού» αιτήσεις - Δήλωναν βοσκοτόπια χωρίς να διαθέτουν ζώα
-
01 Ιουλιου 2022, 15:06Ποια επιδόματα θα πληρώνονται μέσω ψηφιακής κάρτας – Έρχονται ριζικές αλλαγές
-
01 Ιουλιου 2022, 16:01Hράκλειο: Το αυτοκίνητο πήρε... τούμπα σε κεντρικό δρομο της πόλης! (φωτογραφίες)
-
02 Ιουλιου 2022, 07:05Αγρότες: Μετά την κατακραυγή ήρθε η τροπολογία «ανάσα» για τους εργάτες γης
-
01 Ιουλιου 2022, 18:47Ξεκινά το Φεστιβάλ «Ηράκλειο Καλοκαίρι 2022»-Δείτε το πρόγραμμα