ΒΟΑΚ: Νέος κύκλος εργασιών από σήμερα - Δειτε σε ποιο σημείο
αγαπημένα σου στη Google
Συνεχίζονται οι εργασίες στο ΒΟΑΚ.
Συγκεκριμένα στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022», συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του νοτίου κλάδου του ΒΟΑΚ (ρεύμα κυκλοφορίας Χανιά – Αγ. Νικόλαος), στο τμήμα Λινοπεράματα – Γάζι.
Πιο αναλυτικά από σημερα, ώρα 08.30 μέχρι και την Τετάρτη 28/02/24 ώρα 17.00, θα κλείσει η έξοδος του ΒΟΑΚ προς Γάζι, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Αγ. Νικόλαο προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα.
Η κίνηση των διερχόμενων οχημάτων του ΒΟΑΚ προς Γάζι, θα διεξάγεται μέσω του Κόμβου Λινοπεραμάτων και του Κόμβου Γιόφυρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια των ως άνω εργασιών η είσοδος των οχημάτων στον ΒΟΑΚ με κατεύθυνση από Γάζι προς Ηράκλειο θα παραμείνει ανοικτή.
-
08 Αυγουστου 2026, 21:20Λασίθι: Κλειστός ο ΒΟΑΚ την Τρίτη στο ύψος του Ξηροποτάμου-Δείτε πως θα κινηθείτε -
08 Αυγουστου 2026, 07:15ΘΕΜΑ NEWSHUB.GR - Ανδρομάχη Πιπεράκη: Μεγάλη έρευνα από την ΕΛΣΤΑΤ στην Κρήτη για τον πρωτογενή τομέα! (podcast) -
08 Αυγουστου 2026, 21:40Αδιέξοδο με τους S-400: Η Μόσχα κρατά το κλειδί, όμως τα F-35 παραμένουν αβέβαια -
08 Αυγουστου 2026, 07:06Κρήτη: Η ποιότητα οδηγός για τη διαμόρφωση της αξίας των οινοστάφυλων στον φετινό τρύγο -
08 Αυγουστου 2026, 07:20Μνήμη Νικολάου Γ. Σταυρακάκη (Αεροπόρος) -
08 Αυγουστου 2026, 16:10Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άγιο Νικόλαο για την άφιξη του Crown Iris με Ισραηλινούς τουρίστες (Βίντεο)
