Ενίσχυση και εκσυγχρονισμός του στόλου οχημάτων του Δήμου Πλατανιά
αγαπημένα σου στη Google
Ο Δήμος Πλατανιά παρέλαβε, το προηγούμενο διάστημα , τρία νέα ημιφορτηγά διπλής καμπίνας pick-up, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον στόλο των οχημάτων του.
Η προμήθεια των παραπάνω οχημάτων πραγματοποιήθηκε μετά από την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών από το Πρόγραμμα ΚΡΗΤΗ 2014-2020.
Επίσης ο Δήμος απέκτησε και ένα νέο Απορριμματοφόρο όχημα, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ
Τα οχήματα αυτά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, προστίθενται στην προμήθεια νέων οχημάτων και μηχανημάτων που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πλατανιά, ο οποίος έχει προμηθευτεί ακόμα τέσσερα νέα Απορριμματοφόρα, αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό μέσο, προκειμένου να παρέχει πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες σε δημότες και επισκέπτες.
-
14 Ιουλιου 2026, 10:10Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής από τον e-ΕΦΚΑ -
15 Ιουλιου 2026, 15:12Από την Ελεύθερνα Ρεθύμνου η 24χρονη Αναστασία που έφυγε τόσο άδικα στον Πειραιά -
15 Ιουλιου 2026, 13:54Ηράκλειο: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Μελιδοχώρι – Μήνυμα από το 112, σηκώθηκε και ελικόπτερο (φωτογραφία+ βίντεο) -
14 Ιουλιου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Ο Ερντογάν κάνει την δουλειά του…εμείς όχι! Έχουμε υποδομές για … χαρταετό της Κ. Δευτέρας! (podcast) -
14 Ιουλιου 2026, 17:56Εορτασμός Αγίας Μαρίνας στη Βόνη - Ειδικά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου για τη μετακίνηση των επισκεπτών -
15 Ιουλιου 2026, 10:30Βαγγέλης-Μπασάρ Μούσσα: Η επιρροή της Τουρκίας στη Συρία είναι εκτεταμένη και μη αναστρέψιμη! (podcast)
