Αθανάσιος Παπανικολάου: Να έχουν οι πολίτες του Δήμου Γόρτυνας κίνητρα για να μείνουν στον τόπο μας (βίντεο)
«Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος της Γόρτυνας είναι η συρρίκνωση του πληθυσμού και η εγκατάλειψη των χωριών μας. Το γεγονός αυτό, μαζί με το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, είναι μια βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας», αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Γόρτυνας, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «χωρίς υποδομές, χωρίς ίσες ευκαιρίες, χωρίς όραμα, ο τόπος μας δεν μπορεί να πάει μπροστά».
Ο υποψήφιος δήμαρχος, σημειώνει πως «ο δήμος της Γόρτυνας έχει τεράστιες δυνατότητες και μεγάλη προοπτική ανάπτυξης. Πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε για την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών μας, για το μέλλον των παιδιών μας» και δίνει το στίγμα του για την περιοχή: «Με στοχευμένες παρεμβάσεις, έργα και δυναμικές διεκδικήσεις θα βάλουμε τη Γόρτυνα σε τροχιά ανάπτυξης, ώστε οι δημότες μας να έχουν τα κατάλληλα κίνητρα αλλά και τις δυνατότητες να μείνουν στον τόπο μας, να εργαστούν, να παράξουν και να δημιουργήσουν, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για τους ίδιους, όσο και για τη νέα γενιά.
Όλοι μαζί, θα φέρουμε στη Γόρτυνα μια Νέα Εποχή!».
-
30 Απριλιου 2026, 11:07Θανατηφόρο τροχαίο - Μεσαρά: Το απόγευμα το τελευταίο «αντίο» στη 12χρονη Αγλαΐα – Πενθούν οι συμμαθητές της, ακυρώνονται εκδηλώσεις -
01 Μαΐου 2026, 07:06Ηράκλειο: Έπαιξε στοίχημα να πάρει κύπελλο ο ΟΦΗ και έταξε τα κέρδη στη Μονή Κουδουμά! (Φωτο) -
30 Απριλιου 2026, 09:25Στο πένθος η Μεσαρά: Δεν τα κατάφερε η 12χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο - Υπέκυψε τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ -
01 Μαΐου 2026, 15:19Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης -
30 Απριλιου 2026, 08:10Μάρκος Τρούλης: Στο Ιράν είμαστε στο σημείο μηδέν! Σε καθοδικό σπιράλ, το οικονομικό σοκ πλησιάζει! (podcast) -
30 Απριλιου 2026, 13:15Φαίδων Καραϊωσηφίδης: Άλλο τα οράματα και τα σενάρια κι άλλο η πραγματικότητα για τα εξοπλιστικά! (podcast)
