Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ συγκέντρωσαν 35 εκ. δολάρια για την Ουκρανία
αγαπημένα σου στη Google
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι επικοινώνησε με τους ηθοποιούς Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη που δείχνουν στη χώρα του. Το ζευγάρι των ηθοποιών έχει συγκεντρώσει περίπου 35 εκατ. δολάρια για τους Ουκρανούς πρόσφυγες, ενώ καλεί το κόσμο να συνεχίσουν να κάνει δωρεές για τους εκτοπισμένους.
Την επικοινωνία του με την Μίλα Κούνις και τον Άστον Κούτσερ, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι έκανε γνωστή ο ίδιος ο πρόεδρος της Ουκρανίας, στο νέο του διάγγελμα προς τον ουκρανικό λαό το βράδυ της Κυριακής. Οι δύο ηθοποιοί – που είχαν θέσει ως στόχο τα 30 εκατ.- έχουν ανακοινώσει ότι οι ίδιοι θα δώσουν 3 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξουν τον κόσμο που πλήττεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία.
“Ashton Kutcher and Chernivtsi-born Mila Kunis were among the first to respond to our grief and have already raised $35 million to help refugees from Ukraine. Impressed by how deep they are in the subject and how serious they are. A real role model,” Zelenskyy#Ukraine #Russia pic.twitter.com/HJOtJp6eJ9
— ТРУХА⚡️English (@TpyxaNews) March 20, 2022
Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ δημιούργησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία μια σελίδα στο GoFundMe και μέχρι πρότινος είχε ήδη δεχθεί 69.500 δωρεές, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί τουλάχιστον 34.826.000 δολάρια. Το ζευγάρι των ηθοποιών- που είχαν θέσει ως στόχο τα 30 εκατ.- έχει ανακοινώσει ότι οι ίδιοι θα δώσουν 3 εκατομμύρια δολάρια. Το ζευγάρι επίσης προέτρεψε το κοινό να μην σταματήσει τις δωρεές, επειδή επετεύχθη ο αρχικός στόχος των 30 εκατ. δολαρίων και τους παρέπεμψε στις πλατφόρμες Flexport.org και Airbnb.org, προκειμένου να προσφέρουν περαιτέρω βοήθεια στους Ουκρανούς, τονίζοντας πως κάθε τους δολάριο θα αντιμετωπιστεί με τον απαιτούμενο σεβασμό.
Σημειώνεται ότι η Μίλα Κούνις γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία και μετακόμισε στις ΗΠΑ σε ηλικία επτά ετών με την οικογένειά της.
-
10 Οκτωβριου 2026, 07:00Ηράκλειο: Παραμένει στοιχειωμένο το φράγμα που από το 1995 ως σήμερα βρίσκεται ως έργο στο... συρτάρι -
11 Οκτωβριου 2026, 08:02Καλαμπόκι: Βουτιά 6% στις τιμές μετά την έκπληξη από το USDA -
10 Οκτωβριου 2026, 11:30ΑΑΔΕ: Πάει για Νοέμβριο η προκαταβολή των αγροτικών επιδοτήσεων για οριστικοποιημένες δηλώσεις-Οι υπόλοιποι το Δεκέμβρη -
09 Οκτωβριου 2026, 18:57Επιλεκτικός ο καθαρισμός του κέντρου του Ηρακλείου – Καταγγελία του Συλλόγου Εργ. Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών (φωτό) -
09 Οκτωβριου 2026, 23:38Τουταγχαμών: Νέα ευρήματα αναζωπυρώνουν τις ελπίδες για τον χαμένο τάφο της Νεφερτίτης -
10 Οκτωβριου 2026, 17:10Θλίψη στ' Ανώγεια για την απώλεια της Αμαλίας Νικολουδάκη
