Πέθανε η ηθοποιός Ράνια Ιωαννίδου

Ήταν η καλοκάγαθη Μαριάνθη, η γειτόνισσα της Φλώρας στη θρυλική σειρά του MEGA, “Δύο Ξένοι”. Αλλά και η κουτσομπόλα παπαδιά του Κολοκοτρωνιτσίου, στο “Καφέ της Χαράς” στον ΑΝΤ1.
Η Ράνια Ιωαννίδου, η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, με την είδηση του θανάτου της να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media, ενημέρωσε πως η ηθοποιός δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
“Καλό ταξίδι στην υπέροχη Ράνια Ιωαννίδου, την περίφημη παπαδιά από το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ. Είχα την τύχη και την τιμή να της κάνω την τελευταία συνέντευξη τον Ιούνιο του 2022. Δεν θα ξεχάσω πόσο υπέροχα μου φέρθηκαν μαζί με την ανηψια της. Δίπλα της ήταν τα παιδιά της, τα οποία και λάτρευε. Καλό ταξίδι υπέροχη κυρία Ιωαννίδου!”, έγραψε χαρακτηριστικά.
-
21 Μαρτιου 2025, 17:52Μεσαρά: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου - Σοβαρό τροχαίο σε τούνελ
-
21 Μαρτιου 2025, 10:00Στο Αρκαλοχώρι αύριο η Μαρία Καρυστιανού - Μαθητές ανεβάζουν παράσταση για τα Τέμπη (Βίντεο)
-
20 Μαρτιου 2025, 09:30Κρήτη: Συντετριμμένοι οι γονείς του 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – «Όσοι ήταν στην προπόνηση δεν έχουν μιλήσει»
-
20 Μαρτιου 2025, 23:05Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης κρατουμένου σε σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Ν. Αλικαρνασσού
-
20 Μαρτιου 2025, 15:06Ηράκλειο: "Τσάκωσαν" ανήλικο μαθητή για διακίνηση χασίς - Κατηγορείται για κακούργημα
-
21 Μαρτιου 2025, 12:06Τραγωδία στο Γεροπόταμο: «Η απόφαση αυτή δικαίωσε τα παιδιά», αναφέρει ο τραγικός πατέρας στο newshub.gr