Η Σοφία Μητσοτάκη απαντά για τα εισιτήρια, το ποπ κορν και την coca cola του πρωθυπουργού στη Βοστώνη

Απάντηση σε όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο σύμβουλος επικοινωνίας Νίκος Καραχάλιος, για τον πατέρα της έδωσε με ανάρτησή της η κόρη του πρωθυπουργού, Σοφία Μητσοτάκη.
Ο κ. Καραχάλιος, ο οποίος ήταν σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, αναφερόμενος σε επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το 2022 σε αγώνα των Celtics στη Βοστώνη δήλωσε: «Ο Μητσοτάκης όταν πήγε σε ιδιωτική επίσκεψη στην Βοστώνη χρέωσε, προσέξτε τώρα, να δείτε άνθρωπο - όχι άνθρωπο, να δείτε άτομο - χρέωσε τον Έλληνα πολίτη με 1.000 ευρώ για διακεκριμένη θέση σε εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου οι "Κέλτες της Βοστώνης"!
Εκεί που πήγε φορώντας κασκέτο για να μην τον αναγνωρίσουν, χρέωσε και τι ακόμα ξέρετε; Το ποπ κορν και την coca cola! Και γράφει από κάτω: '86 δολάρια για προϊόντα κόλα και αραβοσίτου».
Απαντώντας στους ισχυρισμούς Καραχάλιου, η Σοφία Μητσοτάκη τόνισε πως οι θέσεις ήταν πρόσκληση από τον πρόεδρο των Celtics και πρόσθεσε για τα περί ποπ κορν και coca cola πως στα 28 της χρόνια δεν έχει δει τον πατέρα της να καταναλώνει ούτε το ένα προϊόν ούτε το άλλο...
Κάπου έλεος με όλα τα fake news που κυκλοφορούν και με αυτούς που κάνουν like σε αυτά τα posts, κατέληξε στην ανάρτησή της.
Δείτε την ανάρτησή της:
-
06 Οκτωβριου 2025, 15:25Φήμες για επικείμενη παραίτηση του κ. Αμφιλοχίου από τη Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου
-
05 Οκτωβριου 2025, 20:58H κακοκαιρία Barbara φέρνει βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από αύριο
-
06 Οκτωβριου 2025, 09:10Λειψυδρία: Ανατροπή στο κυβερνητικό σχέδιο για τα νερά και στην Κρήτη - Σύσκεψη σήμερα για την αλλαγή των πλάνων
-
06 Οκτωβριου 2025, 11:10Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας!
-
06 Οκτωβριου 2025, 11:35Ηράκλειο: Σοκ από τον τραγικό θάνατο ενός συνταξιούχου αστυνομικού - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες, τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
-
05 Οκτωβριου 2025, 13:58Χιλιάδες δρομείς έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης χόρεψαν, βραβεύτηκαν και έφαγαν... γλακοπιλαφο