Δ. Βρύσαλης: Να παρθεί πίσω το κείμενο εχεμύθειας

Όλα τα είχαν οι υγειονομικοί τα συμφωνητικά εχεμύθειας τους έλειπαν! Όπως καταγγέλλει με επιστολή του στο newshub.gr ο πρόεδρος του Σωματείου ΠΑΓΝΗ και μέλος Γ.Σ. ΠΟΕΔΗΝ Δημήτρης Βρύσαλης, "άλλος ένας κρίκος προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο όλων εκείνων που επιχειρούν διαχρονικά να φοβίσουν και να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται κ αποκαλυπτουν ποια είναι η πραγματικότητα στο σύστημα υγειας του νησιού μας. Το κάλεσμα της διοικησης της ΥΠΕ προς τους εργαζόμενους να υπογράψουν συμφωνητικά εχεμύθειας για ότι συμβαίνει στα κέντρα υγειας δηλώνει ότι η ένταση της αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι με χέρι με τον αυταρχισμό και τον εκφοβισμό. Και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.
Αποδυκνυεται ότι ο κατήφορος δεν έχει πάτο από πλευράς τοπικών και κεντρικών στελεχών προκειμένου να εμποδίσουν την αγανάκτηση που υπάρχει σε ασθενείς κ εργαζόμενους να δει το φως της δημοσιότητας από τη μια και από την άλλη να βρει αγωνιστική διέξοδο.
Η διοίκηση της 7ης υγειονομικής περιφέρειας στα χνάρια του υπουργείου υγειας και της κυβέρνησης επιχειρεί να φιμώσει την οργανωμένη συνδικαλιστική παρέμβαση των εργαζομένων για τα οξυμένα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της ΥΠΕ ,των κέντρων υγειας.
Αντί να απολογηθούν για τις καθυστερήσεις στις προσλήψεις του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού, για την κάλυψη των αναγκών των κέντρων υγειας αλλά και τις ελλείψεις και κενά σε προσωπικό, εξοπλισμό και υλικά. Ζητάνε από τους εργαζόμενους να σταματήσουν να διεκδικουν , να συγκαλύπτουν τις εγκληματικές ευθύνες τους με το σαθρό επιχείρημα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Ποιοι τα επικαλούνται ;Εκείνοι που έχουν μετατρέψει τους χώρους υγειας σε πεδία οικονομικών ανταγωνισμών.
Εκείνοι ;που έχουν κάνει τις εταιρείες χορηγούς στη λειτουργία των δομών.
Εκείνοι ;που έχουν παραχωρήσει ολόκληρα τμήματα και πτέρυγες σε εφοπλιστές βιομηχάνους.
Μιλάνε εκείνοι και έχουν το θράσος να επικαλούνται την εχεμύθεια.Την ώρα που οι ασφαλιστικές εταιρίες εχουν πρόσβαση στον υγειονομικό φάκελο και διεκδικούν μερίδιο απο τον πόνο των ανθρώπων.Η διοίκηση. της ΥΠΕ επιχειρεί να
κάνει τον τροχονόμο στους επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς όπως αυτοί εκφράζονται με τις προμήθειες ,εξοπλισμό κλπ
Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που αξιοποιεί δήθεν την προστασία των προσωπικών δεδομένων η διοικηση για να επιτεθεί στους εργαζόμενους που μαζί με ολο το λαό είχουν σταθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την διεκδίκηση ενός δημοσίου δωρεάν συστήματος υγείας για όλο το λαό.
Όσους νόμους και αν ψηφίσουν δεν πρόκειται να μας κλείσουν το στόμα. ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ. Δεν πρόκειται να ζητήσουμε την έγκρισή τους ούτε για να διαδηλώνουμε, ούτε για να δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα ασθενών και υγειονομικών.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει", σύμφωνα με τον Δημήτρη Βρύσαλη. !
-
19 Φεβρουαριου 2025, 14:05Κρήτη: Δώρα ζωής με τον θάνατο της πρόσφερε 64χρονη γυναίκα από τη Σητεία
-
19 Φεβρουαριου 2025, 18:44«Έφυγε» η ψυχολόγος Ιωάννα Αλεξάκη
-
19 Φεβρουαριου 2025, 10:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!
-
19 Φεβρουαριου 2025, 07:45Τροχαίο στο ΒΟΑΚ με το καλημέρα-Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του (Φωτο)
-
19 Φεβρουαριου 2025, 09:05Αρπαγή 12χρονης στο Ηράκλειο: Ελεύθερος ο 16χρονος... γαμπρός και οι γονείς του μετά τις απολογίες τους
-
18 Φεβρουαριου 2025, 05:30Ηράκλειο: Επαγγελματίες διαμαρτύρονται γιατί τους ζητούν να μεταφέρουν μόνοι τους τα... ανακυκλώσιμα υλικά τους»! (Φωτο)