Γρίπη: Στη ΜΕΘ του «Αγλαΐα Κυριακού», δύο παιδιά με βαριά συμπτώματα
αγαπημένα σου στη Google
Συνεχίζει να «θερίζει» η γρίπη, με τα κρούσματα να αυξάνονται και ακόμη περισσότερους ασθενείς να διασωληνώνονται σε ΜΕΘ.
Με σοβαρά συμπτώματα γρίπης μπήκαν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», δύο παιδάκια το βράδυ της Παρασκευής (30.01.2026), ηλικίας 3 μηνών και 4 ετών, τα οποία ευτυχώς δεν διατρέχουν κίνδυνο.
Πρόκειται για ένα αγόρι 3 μηνών με βαριά συμπτώματα, το οποίο δεν χρειάστηκε διασωλήνωση. Είναι εκτός κινδύνου και αναμένεται σύντομα να βγει από τη ΜΕΘ.
Επίσης νοσηλεύεται σε κορίτσι 4 ετών με βαριά συμπτώματα. Είναι καλά έχει βγει από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται σε κλινική.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό ο εμβολιασμός των πολιτών και προειδοποιεί για τη γρίπη που χρήζει «μεγάλης προσοχής».
-
01 Οκτωβριου 2026, 18:53Τη συστράτευση του με το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης -
01 Οκτωβριου 2026, 08:50Κόκκινος συναγερμός στην Κρήτη για την κακοκαιρία-112 για αποφυγή μετακινήσεων, δρόμοι ποτάμια και φόβοι για υπερχείλιση ποταμών -
01 Οκτωβριου 2026, 07:00Κακοκαιρία: Σε Red Code η Κρήτη έως την Κυριακή-Κλειστά σχολεία-Μηνύματα από το 112 και ετοιμότητα από την Πολιτική Προστασία -
01 Οκτωβριου 2026, 15:00Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές σε περιοχές του νησιού (Φωτο + Βίντεο) -
01 Οκτωβριου 2026, 10:14Ξεχείλισε ο ποταμός στα Ζωνιανά από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρισαν δρόμοι - Τρόμος για ηλικιωμένο ζευγάρι (Φωτο + Βιντεο) -
01 Οκτωβριου 2026, 11:21Ηράκλειο: Πλημμύρισε ο Γιόφυρος, ανησυχία για τα ποτάμια στη Φοινικιά και τις Μαλάδες (Φωτο)
