«Συναντήσεις Καρδιάς» με ομιλητές το Διευθυντή ΕΣΥ Bαγγέλη Ζάχαρη και τον καρδιολόγο ΠαΓΝΗ Θέμη Πατερομιχελάκη
αγαπημένα σου στη Google
Mε επιτυχία συνεχίζεται ο νέος κύκλος ομιλιών με τίτλο «Συναντήσεις Καρδιάς» που διοργανώνουν η Καρδιολογική Κλινική του ΠαΓΝΗ και ο Δήμος Ηρακλείου.
Την Τετάρτη 15/1 στην αίθουσα «Μ. Καρέλλης» της οδού Ανδρόγεω πραγματοποιήθηκε η ομιλία «Παράγοντες κινδύνου για τη στεφανιαία νόσο: Αρτηριακή Υπέρταση-Υπερλιπιδαιμία-Σακχαρώδης Διαβήτης-Κάπνισμα» από τον Διευθυντής ΕΣΥ της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠαΓΝΗ και Υπεύθυνου της Μονάδας Εντατικής Παρακολούθησης ασθενών Ευάγγελου Ζάχαρη και του ειδικευόμενου καρδιολόγου της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠαΓΝΗ Θέμη Πατερομιχελάκη, παρουσία του καθηγητή Καρδιολογίας του Π.Κ Μανόλη Σημαντηράκη.
Οι ομιλίες κέντρισαν το ενδιαφέρον όσων τις παρακολούθησαν ενώ τέθηκαν και πολλές ερωτήσεις για διάφορα ζητήματα υγείας που τους απασχολούν λαμβάνοντας διεξοδικές απαντήσεις από τον καθηγητή Μανόλη Σημαντηράκης, τον Βαγγέλη Ζάχαρη και τον Θέμη Πατερομιχελάκη οι οποίοι και χειροκροτήθηκαν θερμά.
Νωρίτερα στον χαιρετισμό του τόσο ο Μανόλης Σημαντηράκης όσο και ο Βαγγέλης Ζάχαρης ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό για την συνεργασία στην υλοποίηση των ενημερωτικών εκδηλώσεων "Συναντήσεις καρδιάς". Επίσης ευχαρίστησαν για την παρουσία τους τις Αντιδημάρχους Ρένα Παπαδάκη-Σκαλίδη και Φιλαρέτη – Δαφέρμου Χρονάκη, όπως και όλους τους παριστάμενους.
Σημειώνεται ότι η ομιλία θα επαναληφθεί στις 26 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο 11ο Γυμνάσιο Ηρακλείου στην περιοχή των Καμινίων.
Υπενθυμίζεται ότι στις «Συναντήσεις Καρδιάς» που έχουν ως στόχο την πρόληψη και την ενημέρωση του κοινού γύρω από τα καρδιολογικά προβλήματα, διακεκριμένοι καρδιολόγοι προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για την πρόληψη αλλά και για την καλύτερη αντιμετώπιση των καρδιολογικών νοσημάτων τα οποία αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου. Οι ομιλίες, με ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό, θα πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα εκ περιτροπής στο κέντρο του Ηρακλείου και στην περιφέρεια της πόλης.
-
19 Αυγουστου 2026, 09:45Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές -
19 Αυγουστου 2026, 08:44Ηράκλειο: Εκρήξεις τη νύχτα σε στύλους της ΔΕΗ και διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές, εξαιτίας της υγρασίας -
20 Αυγουστου 2026, 07:19Αδελιανός Κάμπος Ρεθύμνου: Νεκρός 21χρονος μοτοσυκλετιστής μετά από τροχαίο -
19 Αυγουστου 2026, 21:30Απελευθέρωση αγοράς ΚΤΕΛ: Έληξε σήμερα η προθεσμία για την Κρήτη -
19 Αυγουστου 2026, 14:51Κρήτη: Το Φοινικόδασος του Πρέβελη άρχισε να αναγεννάται μετά τη φωτιά (Φωτο) -
19 Αυγουστου 2026, 09:07Η εκτόξευση του τραπεζικού δανεισμού της ΝΔ στο επίκεντρο νέας Κοινοβουλευτικής παρέμβασης του Χάρη Μαμουλάκη
