Ηράκλειο: Σήμα κινδύνου για τον κίνδυνο απώλειας των αγροτικών επιδοτήσεων ελέω... ΟΣΔΕ
αγαπημένα σου στη Google
Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί σημερα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου με θέμα την παντελή αδυναμία σύνταξης και ολοκλήρωσης των Δηλώσεων ΟΣΔΕ 2026, εξαιτίας δυσλειτουργίας του συστήματος, όπως τεχνικών αδυναμιών της πλατφόρμας και έλλειψη ολοκληρωμένου θεσμικού πλαισίου.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου και αποτελεί εξέλιξη της συνάντησης που έγινε χθες με την καθολική παρουσία εκπροσώπων απ’ όλα τα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων της Κρήτης για το παραπάνω ζήτημα.
Αυτό που διαπιστώθηκε χθες ειναι πως το αποτέλεσμα αυτού του προβλήματος εγκυμονεί κινδύνους για την απώλεια των επιδοτήσεων, για την απώλεια εγκεκριμένων προγραμμάτων και εντέλει την επιβίωση του πρωτογενή τομέα στην Κρήτη.
Από τους συμμετέχοντες εγκρίθηκε επιτροπή η οποία θα αναλάβει να εκπροσωπήσει όλα τα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων της Κρήτης, προκειμένου να επιλυθούν και να αντιμετωπιστούν τα υφιστάμενα προβλήματα.
Διαβάστε επισης:
-
25 Αυγουστου 2026, 16:31Δημήτρης Κόκοτας: Ο γιoς του θρύλου που χάραξε τη δική του πορεία - Οι επιτυχίες, η οικογένεια και η μάχη που συγκλόνισε -
26 Αυγουστου 2026, 12:44ΕΑΣΗ: Κίνδυνος να χαθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις- Δεν λειτουργεί το σύστημα δηλώσεων ΟΣΔΕ -
26 Αυγουστου 2026, 08:43Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Ποιοι πληρώνονται σήμερα, σύμφωνα με τον e-ΕΦΚΑ -
25 Αυγουστου 2026, 11:19“Πράσινο φως” για την οριστική μελέτη του Αρχαιολογικού Μουσείου Ρεθύμνου -
26 Αυγουστου 2026, 07:15Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Πληρώνουμε τη μεγαλομανία και την ανασφάλεια Ερντογάν! Αντιδρά στον άξονα Ινδίας - Ισραήλ - Κύπρου - Ελλάδας (podcast) -
25 Αυγουστου 2026, 13:50Κρήτη: Κίνδυνος απώλειας των αγροτικών επιδοτήσεων-Το σύστημα για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα
