«Χτυπάει» σε τέσσερα μέτωπα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και τις ομάδες τους.
Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη. Η Φούλαμ δεν φαίνεται διατεθειμένη να «ματσάρει» την προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας που ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Μαυριτανό επιθετικό στην Αυστρία, όπου προετοιμάζονται.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αφρικανός έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ και πλέον όλοι περιμένουν τις ανακοινώσεις, αφού τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει το deal.
Εν τω μεταξύ, μέχρι την Τρίτη αναμένεται στην Ελλάδα ο Σίμε Βερσάλικο για την ολοκλήρωση της δικής του υπόθεσης και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, υπογράφοντας για δύο χρόνια (ίσως και +1) με τον Ολυμπιακό.
Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν και την υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα. Από τη στιγμή που η Παλμέιρας δείχνει αμετακίνητη στην επιθυμία να κρατήσει τον παίκτη μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, εκείνοι θα κάνουν προσπάθεια για να συμφωνήσουν μαζί του από τώρα για τον Γενάρη.
Την ίδια στιγμή, στην Πορτογαλία γράφουν πως ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα είναι σε επαφή για τον Πίτσι, τον 32χρονο επιτελικό χαφ που μετράει 357 ματς με 94 γκολ και 95 ασίστ στους «Αετούς».
ΠΗΓΗ: filathlos.gr
-
13 Αυγουστου 2022, 20:08“Έφυγε” από τη ζωή ο δικηγόρος Αριστομένης Μανουράς - Θλίψη στα Ανώγεια
-
13 Αυγουστου 2022, 16:00Φωτιά στη Βιάννο: Υπό έλεγχο το "μέτωπο" - Παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο
-
13 Αυγουστου 2022, 20:28Αυτοκίνητο καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στα φανάρια
-
14 Αυγουστου 2022, 16:44Παίκτης ριάλιτι ο «μπουκαδόρος» στο Εφετείο: Είχε πάνω του 1,5 εκατ. ευρώ και κάθε λογής ναρκωτικά
-
13 Αυγουστου 2022, 23:33Πειραιάς - Κρήτη: Ζευγάρι διανυκτέρευσε στο λιμάνι γιατί κανένα ξενοδοχείο δεν ήθελε το... σκύλο τους (βίντεο)
-
14 Αυγουστου 2022, 12:55Τρόμος σε πτήση από Λάρνακα προς Μάντσεστερ: Γυναίκα γδύθηκε και φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ»