Λευτέρης Πετρούνιας: Η αφιέρωση του 5ου χρυσού μεταλλίου στην οικογένεια του (βίντεο)
αγαπημένα σου στη Google
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια συγκλονιστική στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ελβετίας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για 5η φορά στην καριέρα του.
Ο «άρχοντας των κρίκων» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την απουσία δυο χρόνων επέστρεψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάνοντας για άλλη μια φορά την Ελλάδα υπερήφανη.
Μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια αφιέρωση στην οικογένειά του.
Συγκεκριμένα ο Λευτέρης Πετρούνιας μόλις είδε την κάμερα είπε: «Για την Σοφία» και συμπλήρωσε, «και για την Βασιλική και την Ελένη».
Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας με την Βασιλική Μιλλούση έχουν δημιουργήσει μαζί μία πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί δυο κόρες.
Δείτε το βίντεο με την αφιέρωση του Λευτέρη Πετρούνια:
Το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Πηγή: iefimerida.gr
-
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 08:24Ηράκλειο: Συναγερμός με το "καλημέρα" στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς σε απόσταση αναπνοής από επιχείρηση αρτοποιείου (φωτο+ βιντεο)
