Τέλος από τον ΟΦΗ ο Νίκος Νταμπίζας
Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος εκτελούσε χρέη διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος έφυγε από την κρητική ομάδα, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση και του προπονητή Μίλαν Ράσταβατς.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι έπειτα από επικοινωνία του μεγαλομετόχου και προέδρου, κ. Μιχάλη Μπούση με τον κ. Νίκο Νταμπίζα, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ομάδας μας.
Όλος ο οργανισμός του ΟΦΗ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον “Legend” του ελληνικού ποδοσφαίρου, Νίκο Νταμπίζα, για το διάστημα της παραμονής του στην οικογένεια μας και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Μιχάλης Μπούσης τόνισε για τον Νίκο Νταμπίζα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Νταμπίζα για τον επαγγελματισμό και την προσήλωσή του κατά το διάστημα της παρουσίας του στον ΟΦΗ. Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως επαγγελματία. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του».
-
18 Μαΐου 2026, 07:00Κρήτη: Εκτεθειμένες οι περιουσίες των Ρεθυμνιωτών ελέω...Κτηματολογίου - Στα «κάγκελα» όλοι οι Δήμοι -
17 Μαΐου 2026, 13:26Τιμία Κάρα Αγίου Αποστόλου Τίτου: Με λαμπρότητα και κατάνυξη το Ηράκλειο γιορτάζει απόψε την 60η επέτειο επανακομιδής -
17 Μαΐου 2026, 07:06Δημήτρης Ψαρράς: Μετατρέπει ένα «νεκρό τοπίο» στα Αγριανά σε γη υψηλής παραγωγικότητας -
18 Μαΐου 2026, 11:12Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
17 Μαΐου 2026, 07:00Ηράκλειο: Γιατί η παραλιακή δεν έχει ανακατασκευαστεί ενώ έχει «δώσει» τόσα θανατηφόρα τροχαία (Βίντεο) -
17 Μαΐου 2026, 20:30Ηράκλειο: Σε κλίμα κατάνυξης ο εορτασμός της 60ής επετείου της Επανακομιδής της Τίμιας Κάρας του Αγίου Αποστόλου Τίτου
