Χειροπέδες σε 4 ανήλικες για τον ξυλοδαρμό 15χρονης
αγαπημένα σου στη Google
Στη σύλληψη τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών για τον ξυλοδαρμό μίας 15χρονης στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης προχώρησε η αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο 15χρονες, μια 18χρονη, μια 17χρονη.
Οι τρεις ανήλικες συνελήφθησαν για συμμετοχή στην επίθεση με θύμα την 15χρονη, ενώ η τέταρτη συνελήφθη γιατί φέρεται να βιντεοσκοπούσε το περιστατικό.
Εκτός από τις τέσσερις ανήλικες, οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση συνέλαβαν και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης μαθήτριας, η επίθεση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (6/1) πίσω από το νηπιαγωγείο Διαβατών, όταν της επιτέθηκαν χωρίς αιτία.
Όλοι οι συλληφθέντες, οι ανήλικες και οι γονείς τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.
-
20 Ιουλιου 2026, 11:33Καύσωνας: Πότε θα βγάλει απαγόρευση εργασίας το Υπουργείο Εργασίας - Αφόρητες καταστάσεις για τους εργαζόμενους στην Κρήτη -
19 Ιουλιου 2026, 21:40Επίδομα αδείας: Πότε οφείλουν οι εργοδότες να το καταβάλλουν - Υποχρεωτικό όπως και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα -
20 Ιουλιου 2026, 07:15Αλεξάνδρα Θεοφίλη: Η Ελλάδα θα πάψει να είναι χώρα μικρών ιδιοκτητών! (podcast) -
20 Ιουλιου 2026, 11:20Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
20 Ιουλιου 2026, 07:06Αποκλειστικό: Δεύτερη επιστολή από το Συνήγορο του Πολίτη για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου - Ερχεται και νέα αυτοψία -
19 Ιουλιου 2026, 22:00Ξέφραγο αμπέλι για τα 4Χ4 παραλία στου Κοκκίνη Χάνι - Άφαντοι και οι κάδοι (Φωτο)
