Δράμα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 45χρονης Αντιγόνης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της
αγαπημένα σου στη Google
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι λένε το τελευταίο «αντίο» στην 45χρονη αστυνομικό Αντιγόνη, η οποία δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Δράμα.
Η εξόδιος ακολουθία τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Κάτω Νευροκόπι, τόπο καταγωγής της 45χρονης, μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης.


Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών στη Δράμα που αναζητούν απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν τον συνάδελφό τους να σκοτώσει με 7 μαχαιριές τη σύζυγό του - και επίσης συνάδελφό τους - πριν να βάλει τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο.



Στο μεταξύ, ο θείος της 45χρονης, ισχυρίστηκε ότι δύο εβδομάδες πριν από το έγκλημα ο δράστης της είχε επιτεθεί ενώ κοιμόταν και να την είχε απειλήσει με γεμάτο πιστόλι.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα εγκατέλειψε άμεσα το σπίτι και κατέφυγε στην αδελφή της, ενώ εκτίμησε ότι θα έπρεπε να είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία και την Υπηρεσία της.
-
16 Ιουνιου 2026, 09:30Τι βλέπει η Chevron στην Ελλάδα και «μαζεύει» οικόπεδα για έρευνες σε Κρήτη, Ιόνιο και Πελοπόννησο; -
15 Ιουνιου 2026, 23:05Εκλογές Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου: Εντυπωσιακή αύξηση της ΔΗΠΑΚ -
17 Ιουνιου 2026, 07:05Ο μοναδικός Έλληνας επιβάτης του MV Hondius με τα κρούσματα χανταϊού μιλά αποκλειστικά στο Newshub.gr για την περιπέτεια σε ένα ταξίδι ζωής -
15 Ιουνιου 2026, 21:08«Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων»: Η αναφορά μετά τις προφυλακίσεις για το θάνατο του Δασκαλάκη -
15 Ιουνιου 2026, 20:27Η Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης: Η Κρήτη στα 8 νησιά που ξεχώρισαν -
15 Ιουνιου 2026, 13:11Στην Κρήτη αύριο ο Θάνος Πλεύρης: Αυτοψία στην Αγυιά Χανίων και σύσκεψη για το μεταναστευτικό ζήτημα
