«Φως στο Τούνελ»: Εξελίξεις στην υπόθεση των νεκρών παιδιών σε Αμαλιάδα και Πάτρα – Στην τελική ευθεία τα πορίσματα
αγαπημένα σου στη Google
Φως ανάβει στο θρίλερ των θανάτων των πέντε παιδιών σε Αμαλιάδα και Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», μέσα στον μήνα αναμένεται οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών να έχουν στα χέρια τους το πόρισμα της πενταμελούς επιτροπής για τον θάνατο των τεσσάρων παιδιών, που «έφυγαν» από τη ζωή πριν από τον Παναγιωτάκη, παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου.
Για τον λόγο αυτόν, το Ανθρωποκτονιών έκρινε αναγκαίο έναν δεύτερο κύκλο σημαντικών καταθέσεων σε Αθήνα και Πάτρα από γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και συγγενικό περιβάλλον των παιδιών και κλιμάκιο έμπειρων αστυνομικών βρίσκεται ήδη στην Πάτρα.
Η διαδικασία της καταγραφής των συμπερασμάτων των επιστημόνων που απαρτίζουν την πενταμελή επιτροπή έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να τεθούν άμεσα στη διάθεση της παραγγέλουσας Αρχής.
Η έρευνα
Όπως μετέδωσε πρώτο το «Τούνελ», η πνευμονολόγος στο πόρισμα που έχει παραδώσει ήδη στο Ανθρωποκτονιών αποκλείει την περίπτωση τα τρία από τα τέσσερα πρώτα βρέφη να πέθαναν από διάμεση πνευμονίτιδα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, και ο παιδονευρολόγος με τη σειρά του αποκλείει την επιληψία ως αιτία θανάτου για το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι της Ειρήνης Μουρτζούκου.
Για την περίπτωση αυτήν, οι γιατροί του Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν το παιδί, φέρεται να έχουν επισημάνει ότι δεν υπήρχε ιστορικό επιληπτικών κρίσεων και ότι αυτές παρουσιάζονταν μόνο όταν το μωρό έμενε μόνο με τη μητέρα του.
-
17 Οκτωβριου 2026, 14:45Αεροδρόμιο Καστελίου-Χ. Γιαννόπουλος: Έχουν καταστρέψει το πρινοδάσος της Αυλιώτικης Κεφάλας και μιλούν για προστασία του περιβάλλοντος -
17 Οκτωβριου 2026, 22:43Τουρνουά Καζακστάν: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεκσάντερ Κοβάτσεβιτς -
17 Οκτωβριου 2026, 14:00Η ακτινογραφία των επενδύσεων στα θερμοκήπια-Πρωταγωνίστρια η Κρήτη στις καλλιέργειες -
18 Οκτωβριου 2026, 19:14Χανιά: Θλίψη για τον επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη που «έσβησε» μετά από τροχαίο – Είχε προσπαθήσει να σώσει ζωές στους δρόμους -
17 Οκτωβριου 2026, 19:32Γιώργος Βαρδινογιάννης: Ο μεγάλος του έρωτας και το «αθόρυβο» διαζύγιο του "Καπετάνιου" με την Αγάπη Πολίτη -
17 Οκτωβριου 2026, 19:20Κρήτη - Προστασία των βρεφών από τον RSV: Τι έδειξε έρευνα σε 169 παιδιάτρους - Τι δεν γνώριζε το 1/3;
