Κυριάκος Μητσοτάκης σε Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν υπάρχετε εκτός της αντιπαράθεσης για τα Τέμπη (live)
Σε υψηλούς τόνους εξελίσσεται η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής «για την κατάσταση του Κράτους Δικαίου, των Θεσμών και της λειτουργίας του Κοινοβουλίου στην Ελλάδα», που ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (16.4.26).
«Σπιλώνονται οι πολιτικοί αντίπαλοι και έχει φτάσει ο Γιώργος Μυλωνάκης να παλεύει για τη ζωή του», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι επιμένει σε μια «μικροκομματική» ατζέντα τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με γεωπολιτικές και οικονομικές προκλήσεις. Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση και εναντίον του πρωθυπουργού προσωπικά εξαπολύουν οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
«Δεν υπάρχετε κ.Κωνσταντοπούλου έξω από το πλαίσιο αντιπαράθεση της δίκης των Τεμπών» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε παραθέτοντας τα λόγια του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. «Έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών συζητήσεων, ο κ. Ανδρουλάκης έχει κάνει δύο προτάσεις δυσπιστίας για τα Τέμπη», σημείωσε για τη σιδηροδρομική τραγωδία.
«Να μην έχετε καμία αμφιβολία. Η Δικαιοσύνη ούτε εκβιάζεται ούτε μπορεί να γίνει αντικείμενο μπούλινγκ. Είναι πολύ σημαντική η δίκη των Τεμπών για να αφεθεί στις δικές σας ορέξεις», είπε.
-
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
14 Απριλιου 2026, 18:10Ηράκλειο: Έριξαν μπογιές στο ιδιωτικό ΚΕΠ, ο ιδιοκτήτης του οποίου εμπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων (Φωτο) -
14 Απριλιου 2026, 23:16ΕΣΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις της δράσης για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων
