Ελλάδα

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Κυριάκος Πιερρακάκης: Ξεπεράσαμε τις 1.500 υπηρεσίες στο gov.gr
αγαπημένα σου στη Google
Πάνω από 1.500 υπηρεσίες υπάρχουν στο gov.gr, ανακοίνωσε μέσω twitter ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.
«Το 2023 ξεκίνησε με ένα σημαντικό ορόσημο για το MinDigitalGr (υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης), καθώς ξεπεράσαμε τις 1.500 υπηρεσίες στο gov.gr.
Δημιουργούμε ένα δημόσιο σύγχρονο και φιλικό, που βελτιώνει την καθημερινότητα πολιτών και επιχειρήσεων», αναφέρει στην ανάρτησή του.
Να σημειωθεί ότι πλέον οι υπηρεσίες στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη έφτασαν τις 1.506 και οι κατηγορίες υπολογίζονται σε 11, μεταξύ των οποίων γεωργία και κτηνοτροφία, Δικαιοσύνη, υγεία κα πρόνοια, εργασία και ασφάλιση κ.ά.
Κάντε μας follow:
-
14 Ιουλιου 2026, 10:10Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής από τον e-ΕΦΚΑ -
14 Ιουλιου 2026, 07:05Δημήτρης Ψαρράς: Ο Ηρακλειώτης που ταξίδεψε στο Ιράν και συμμετείχε στην κηδεία του Χαμενεΐ-Τι λέει στο Newshub.gr για τη χώρα και τους ανθρώπους της -
14 Ιουλιου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Ο Ερντογάν κάνει την δουλειά του…εμείς όχι! Έχουμε υποδομές για … χαρταετό της Κ. Δευτέρας! (podcast) -
14 Ιουλιου 2026, 10:20Ηράκλειο: Χτύπησε 28χρονη με την οποία είχε σχέση ζωντανά σε βίντεο στο TikTok και συνελήφθη -
14 Ιουλιου 2026, 17:56Εορτασμός Αγίας Μαρίνας στη Βόνη - Ειδικά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου για τη μετακίνηση των επισκεπτών -
14 Ιουλιου 2026, 07:00Ηράκλειο: Επικίνδυνα "εξαφανισμένες" διαβάσεις των πεζών σε πάρα πολλά σημεία της πόλης (Φωτο)
