Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα η δίκη στο Εφετείο για δυο απόπειρες βιασμών
αγαπημένα σου στη Google
Αρχίζει, σήμερα εκτός απροόπτου, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για δυο απόπειρες βιασμών σε βάρος γυναικών συναδέλφων του.
Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε ήδη αναβληθεί μια φορά τον περασμένο Ιούνιο με το δικαστήριο, τότε, να ορίζει την εκδίκαση της υπόθεσης για σήμερα.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό ο ηθοποιός είχε κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών από την πρώτη και βαρύτερη κατηγορία που αντιμετώπιζε αρχικά, αυτή του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος επίσης γυναίκας συναδέλφου του, αλλά είχε κριθεί ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού για τις οποίες τώρα θα δικαστεί ξανά.
Η απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου είχε εκδοθεί τον Φεβρουάριο του 2023 και με αυτή είχε επιβληθεί κάθειρξη 8 ετών στον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δυο πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος.
Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε μάλιστα απορρίψει αίτημα του ηθοποιού για αναγνώριση δυο ελαφρυντικών αλλά του είχε χορηγήσει αναστολή στην έκτιση της ποινής του μέχρι την έφεση.
-
25 Οκτωβριου 2026, 17:50Ηράκλειο: Μεγάλες ουρές και καθυστερήσεις στον ΒΟΑΚ τις ώρες αιχμής (Φωτο) -
25 Οκτωβριου 2026, 07:51Βρετανία: Αποθέματα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης υπό τον φόβο κρίσεων -
26 Οκτωβριου 2026, 09:40Συντάξεις Νοεμβρίου: Από σήμερα ξεκινά η καταβολή τους-Πότε θα δοθούν τα 400 ευρώ -
24 Οκτωβριου 2026, 16:00Χανιώτης διαιτητής στους «μυημένους» στο κύκλωμα με τα στημένα ματς που συνταράσσει το ελληνικό μπάσκετ -
25 Οκτωβριου 2026, 13:03Η πραγματική παραγωγή των φωτοβολταϊκών στην Κρήτη. Τι δείχνουν δεδομένα μιας δεκαετίας -
25 Οκτωβριου 2026, 14:12Ηράκλειο: Πλήθος κόσμου στην υπερειδική διαδρομή του 47ου Ράλλυ Κρήτης στο κέντρο της πόλης
