Ελλάδα

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Πρόεδρος ΔΣΑ για Αλέξη Κούγια: «Μας προκάλεσε θλίψη και οδύνη η είδηση του θανάτου του»
αγαπημένα σου στη Google
Τη θλίψη και την οδύνη του για τα θάνατο του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, εξέφρασε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός.
Η δήλωση του κ. Βερβεσού έχει ως εξής:
«Ανθρώπινη θλίψη και οδύνη μας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Αλέξη Κούγια. Ο θανών, αυτοδημιούργητος δικηγόρος, με ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα, διακρίθηκε στο χώρο της μαχόμενης ποινικής δικηγορίας και εξελίχθηκε σε έναν από τους κύριους εκφραστές της. ‘Αφησε έντονο το στίγμα του χειριζόμενος μια σειρά σημαντικών ποινικών υποθέσεων που απασχόλησαν την ελληνική κοινωνία. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».
Κάντε μας follow:
-
09 Σεπτεμβριου 2026, 11:15Νέα κρίση προ των πυλών στη σχέση Κρητικής Εκκλησίας-Πατριαρχείου εξαιτίας των Σταυροπηγιακών Μονών -
09 Σεπτεμβριου 2026, 17:50ΣΟΚ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή - Eξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ελπίς» -
09 Σεπτεμβριου 2026, 09:11Γονείς 4ου και 50ού Δημοτικού Ηρακλείου: «Μα γιατί δεν ανοίγουν τα παράθυρα;» -
08 Σεπτεμβριου 2026, 07:45Θεόδωρος Τσίκας: Ξεθάρρεψε επί Τραμπ η Ακροδεξιά στην Ευρώπη! Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, η ΔΕΘ και ποια η δυναμική των κομμάτων (podcast) -
09 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Το Ισραήλ θα χτυπήσει… και στα Κατεχόμενα της Κύπρου, στο εφιαλτικό σενάριο, τυχόν πολεμικής σύγκρουσης Ισραήλ-Τουρκίας (podcast) -
09 Σεπτεμβριου 2026, 10:52ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 4ο) - Ο Καλεντερίδης στην Τουρκία, ο Οτσαλάν στην Κένυα! (podcast)
