Στην Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ την ερχόμενη Πέμπτη "Φραπές" και "Χασάπης"
αγαπημένα σου στη Google
Το κατώφλι της Εξεταστικής Επιτροπής θα περάσουν την ερχόμενη Πέμπτη δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ο Γιώργος Ξυλούρης, ο επονομαζόμενος «Φραπές», καθώς και ο Ανδρέας Στρατάκης, ή «Χασάπης», καλούνται να καταθέσουν για την εμπλοκή τους στην πολύκροτη υπόθεση των παράνομων επιδοτήσεων.
Πρόκειται για δύο πρόσωπα που αναφέρονται συχνά στην ογκοδέστατη δικογραφία, ενώ πολλοί υπουργοί στις καταθέσεις τους στην εξεταστική έχουν κάνει αναφορά στο ρόλο που διαδραμάτισαν στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η εμπλοκή των δύο Κρητικών στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ αναδείχθηκε από τα ηχητικά ντοκουμέντα, προϊόν των επισυνδέσεων του κοριού της ΕΛΑΣ.
Μάλιστα, σε έναν από τους επίμαχους διαλόγους ο «Φραπές» φαίνεται να έχει στόχο το «ξήλωμα» της Ευρωπαίας Εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τη «σπείρα των 37», ο Γιώργος Ξυλούρης εμφανίζεται να έχει καταθέσεις 2,8 εκατομμυρίων ευρώ.
Πηγή Iefimerida.gr
-
19 Μαΐου 2026, 19:10Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας έπαυσε από τα καθήκοντα του τον Πρωτοσύγκελο Ν. Εικοσιδέκα-Αλλαγή και στη θέση του Γ. Αρχιερατικού Επιτρόπου -
19 Μαΐου 2026, 09:41Κρήτη: Το Λασίθι «έσφαζε» με το... βαμβάκι - Το όργιο με τις επιδοτήσεις και οι υπόνοιες για τους εμπλεκόμενους -
20 Μαΐου 2026, 10:20Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
19 Μαΐου 2026, 14:45Προσαρμογή των Αστερουσίων στην Κλιματική Αλλαγή με δενδροφυτεύσεις-Σύμφωνο συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και Δήμων -
19 Μαΐου 2026, 14:30Αναφορές για οσμή αερίου σε αρκετές περιοχές της Αττικής-Αναζητείται η προέλευση του προβλήματος -
19 Μαΐου 2026, 15:00Οκτώ νέοι αιολικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας στο Λασίθι-Τα σημεία όπου θα εγκατασταθούν
