Ρωσία: Η Κρατική Δούμα καλείται να προετοιμαστεί για πλήγματα της Ουκρανίας σε όλη τη χώρα
αγαπημένα σου στη Google
Η Ρωσία θα πρέπει να προετοιμαστεί για πλήγματα από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις σε όλη την επικράτειά της μετά τις επιθέσεις στα στρατηγικής σημασίας αεροδρόμια με αεροσκάφη που μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές στο Ένγκελς και στο Ριαζάν, δήλωσε ο βουλευτής της Δούμας Αντρέι Γκουρουλιόφ.
«Να προετοιμαστούμε»
«Βλέπουμε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις προσπαθούν να πλήξουν τις βάσεις μας, τις συγκεντρώσεις στρατευμάτων, τις αποθήκες υλικού, βλέπουμε ότι μόλις τις τελευταίες 24 ώρες έβαλαν με HIMARS, οι δικοί μας υπολόγισαν ότι οι πύραυλοι αυτοί δεν έχουν πλέον βεληνεκές 70 χιλιομέτρων, αλλά 145 χιλιομέτρων. Αλλά δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα: αργά ή γρήγορα θα τους προμηθεύσουν τα πάντα – όπλα κάθε εμβέλειας, άρματα μάχης, αεροπλάνα, θα πρέπει να το λάβουμε υπόψη αυτό και να προετοιμαστούμε», δήλωσε ο Γκουρουλιόφ στο κανάλι του στο Telegram.
Ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατάφεραν πλήγματα στα στρατιωτικά αεροδρόμια Engels-2 (περιοχή Σαράτοφ) και Ντιάγκιλεβο (περιοχή Ριαζάν) στις 6 Δεκεμβρίου. Μετά τα πλήγματα αυτά ακολούθησε η όγδοη μαζική πυραυλική επίθεση κατά των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας.
Πηγή φωτογραφίας: reuters
-
18 Ιουλιου 2026, 10:10Κρήτη: Για πρώτη φορά στα Ανώγεια διεθνή ερευνητικά δημιουργικά εργαστήρια -
18 Ιουλιου 2026, 18:08Ο Ολυμπιακός στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ στην Κρήτη - Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων -
18 Ιουλιου 2026, 07:17Ζαχαρίας Μίχας: Πόσο πιθανό είναι να πουληθούν οι S-400 της Τουρκίας; (podcast) -
18 Ιουλιου 2026, 08:13Μεγάλη πυρκαγιά στον Ξερόκαμπο Σητείας κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής-Ήχησε το 112 -
18 Ιουλιου 2026, 07:20Ινδία: Επιταχύνει στην κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης με δύο μονόκερους AI -
19 Ιουλιου 2026, 07:05Η Παραπονεμένη Παναγία στον Πρίνο Ρεθύμνου: Ένα μοναδικό βυζαντινό μνημείο που καταρρέει αβοήθητο (Φωτο & Βίντεο)
