Τραμπ: «Η Ουκρανία να συμφωνήσει άμεσα στην πρόταση Πούτιν - Συνάντηση τώρα»
Μήνυμα στον Ουκρανό πρόεδρο έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ ζητώντας να αποδεχθεί άμεσα την πρόταση του Πούτιν για συνάντηση την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη και απευθείας διαπραγματεύσεις Μόσχας - Κιέβου, χωρίς προηγούμενη κατάπαυση του πυρός που διεκδικεί ο Ζελένσκι.
Σε ανάρτησή του στη πλατφόρμα Truth Social, o Αμερικανός πρόεδρος αναφέρει:
«Ο πρόεδρος Πούτιν της Ρωσίας δεν θέλει να έχει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με την Ουκρανία, αλλά θέλει να συναντηθεί την Πέμπτη στην Τουρκία για να διαπραγματευτεί ένα πιθανό τέλος του αιματοκυλίσματος. Η Ουκρανία θα πρέπει να συμφωνήσει σε αυτό, ΑΜΕΣΑ. Τουλάχιστον θα είναι σε θέση να καθορίσουν αν είναι δυνατή ή όχι μια συμφωνία, και αν δεν είναι, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, και οι ΗΠΑ, θα γνωρίζουν πού βρίσκονται όλα, και θα μπορούν να προχωρήσουν αναλόγως! Αρχίζω να αμφιβάλλω ότι η Ουκρανία θα κάνει μια συμφωνία με τον Πούτιν, ο οποίος είναι πολύ απασχολημένος με το να γιορτάζει τη νίκη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος δεν θα μπορούσε να κερδηθεί (ούτε κατά διάνοια!) χωρίς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. ΝΑ ΓΊΝΕΙ Η ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ, ΤΏΡΑ!!!»
Διαβάστε Επίσης:
-
10 Απριλιου 2026, 09:10Ηράκλειο: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων Μεγάλη Παρασκευή – Μ. Σάββατο -
09 Απριλιου 2026, 17:03Υποψήφιος Πρύτανης στο ΕΛΜΕΠΑ ο Καθηγητής Νίκος Βιδάκης -
10 Απριλιου 2026, 10:16«Η ζωή εν Τάφω… Ω γλυκύ μου έαρ»: Επιτάφιοι από όλη την Κρήτη που συγκινούν (Φωτο) -
10 Απριλιου 2026, 07:16Μεγάλη Παρασκευή: Η Αποκαθήλωση και ο Επιτάφιος -
09 Απριλιου 2026, 07:15Ανδρέας Λιούμπας: Οι στρατηγικές της Κίνας Μέρος 5ο - Το τρίγωνο που κρίνει τις τύχες του κόσμου! (podcast) -
10 Απριλιου 2026, 15:10Στην Πλάκα για την περιφορά του Επιταφίου ο Νίκος Ανδρουλάκης
