Κόσμος
Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ θα παραδώσουν σορό ομήρου στο Ισραήλ
Η Χαμάς και ο Ισλαμικός Τζιχάντ ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα παραδώσουν στο Ισραήλ, στις 8 το βράδυ, τη σορό ενός ομήρου που, όπως υποστηρίζουν, εντοπίστηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα σε περιοχή βόρεια της Χαν Γιουνίς. Η ταυτότητα του ατόμου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, ενώ τέσσερις σοροί ομήρων εξακολουθούν να παραμένουν στη Γάζα.
Οι δύο οργανώσεις δεν παρείχαν διευκρινίσεις σχετικά με τις συνθήκες εντοπισμού της σορού, ούτε και για το φύλο ή την ταυτότητα του ομήρου, υπογραμμίζοντας μόνο ότι η διαδικασία θα γίνει εντός της ημέρας.
Σύμφωνα με τα ισραηλινά στοιχεία, τέσσερις σοροί ομήρων εξακολουθούν να κρατούνται στη Γάζα, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν ενδείξεις για το αν η σημερινή ανακοίνωση αφορά έναν από αυτούς.
Κάντε μας follow:
-
18 Μαΐου 2026, 11:12Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
17 Μαΐου 2026, 07:06Δημήτρης Ψαρράς: Μετατρέπει ένα «νεκρό τοπίο» στα Αγριανά σε γη υψηλής παραγωγικότητας -
18 Μαΐου 2026, 07:00Κρήτη: Εκτεθειμένες οι περιουσίες των Ρεθυμνιωτών ελέω...Κτηματολογίου - Στα «κάγκελα» όλοι οι Δήμοι -
17 Μαΐου 2026, 13:26Τιμία Κάρα Αγίου Αποστόλου Τίτου: Με λαμπρότητα και κατάνυξη το Ηράκλειο γιορτάζει απόψε την 60η επέτειο επανακομιδής -
17 Μαΐου 2026, 07:00Ηράκλειο: Γιατί η παραλιακή δεν έχει ανακατασκευαστεί ενώ έχει «δώσει» τόσα θανατηφόρα τροχαία (Βίντεο) -
17 Μαΐου 2026, 21:38Ελευσίνα: Δύο σοβαρά τραυματίες μετά από τροχαίο
