Εννέα νεκροί από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας στην Οδησσό
αγαπημένα σου στη Google
Εννέα νεκροί, μεταξύ αυτών κι ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους στην Οδησσός, στα νότια της Ουκρανίακαι στη γύρω περιοχή, ως συνέπεια των ακραίων καιρικών συνθηκών και των πλημμυρών, σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.
«Όλη η πόλη βρίσκεται κάτω από το νερό» αναφέρουν ντόπιοι σε βίντεο που αναρτούν σε Μέσα κοινωνική δικτύωσης καθώς οι ακραίες βροχοπτώσεις πλημμυρίζουν την πόλη και αφήνουν τα προάστια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι οι βροχοπτώσεις ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 80 mm, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ.
Οι δρόμοι είναι παραλυμένοι, τα αυτοκίνητα ακινητοποιημένα και οι κάτοικοι παγιδευμένοι, ενώ οι ομάδες έκτακτης ανάγκης εργάζονται σε όλη την πόλη και σχεδόν 24.000 άνθρωποι παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
-
01 Ιουλιου 2026, 21:19Πολιτική καταδίκη για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα μετά την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη -
01 Ιουλιου 2026, 11:28Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
02 Ιουλιου 2026, 10:25Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έσβησε μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Μεταξοχώρι – Η έκκληση της οικογένειας -
01 Ιουλιου 2026, 13:46Βασίλης Λεβέντης: Πέθανε σε ηλικία 75 ετών -
02 Ιουλιου 2026, 07:15Νικόλας Φαραντούρης: Απαράδεκτοι Μπίστης και Σιακαντάρης που χαρακτήρισαν μονομερή ενέργεια την πόντιση καλωδίου στην Κάσο! (podcast) -
01 Ιουλιου 2026, 21:12Αμμουδάρα: «Έσκασε» ο μετασχηματιστής από τη ζέστη και την υγρασία - Λαχτάρισαν οι κάτοικοι
