Ιράν: Εννέα νεκροί σε πυρκαγιά σε νοσοκομείο
αγαπημένα σου στη Google
Eννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις πρώτες ώρες της σημερινής ημέρας σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε νοσοκομείο στο βόρειο Ιράν, μετέδωσε κρατικό μέσο ενημέρωσης.
Η φωτιά, η οποία έχει πλέον τεθεί υπό έλεγχο, ξέσπασε στη 01:30 τοπική ώρα (01:00 ώρα Ελλάδος) στο νοσοκομείο Γαέμ στην πόλη Ραστ, πρωτεύουσα της επαρχίας Γκιλάν, και οι αρχές διενεργούν έρευνα για να βρεθούν τα αίτια, μετέδωσε το ιρανικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο.
"Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά αυτή", δήλωσε ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου Ιατρικών Επιστημών του Γκιλάν Μοχαμάντ Ταγί Ασομπί στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο.
Το νοσοκομείο διαθέτει 250 κλίνες, εκ των οποίων οι 142 ήταν κατειλημμένες την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Τον Νοέμβριο του 2023 γιγάντια πυρκαγιά κατέστρεψε κέντρο απεξάρτησης στην Λανγκαρούντ, άλλη πόλη στην ίδια επαρχία, στοιχίζοντας τη ζωή σε 32 ανθρώπους.
Τον Ιούνιο του 2020 ισχυρή έκρηξη που προκλήθηκε από φιάλες υγραερίου που έπιασαν φωτιά σε κλινική στη βόρεια Τεχεράνη στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 19 ανθρώπους.
-
24 Αυγουστου 2026, 22:46Ηράκλειο: Αυτοκίνητο έπεσε στον Γιόφυρο πριν το Παγκρήτιο Στάδιο - Κινητοποίηση των Αρχών (Βίντεο) -
25 Αυγουστου 2026, 16:31Δημήτρης Κόκοτας: Ο γιoς του θρύλου που χάραξε τη δική του πορεία - Οι επιτυχίες, η οικογένεια και η μάχη που συγκλόνισε -
24 Αυγουστου 2026, 19:08Σε «ήρεμα νερά» η γεώτρηση για υδρογονάνθρακες και οι σεισμικές σε Ιόνιο και Κρήτη; -
25 Αυγουστου 2026, 11:19“Πράσινο φως” για την οριστική μελέτη του Αρχαιολογικού Μουσείου Ρεθύμνου -
25 Αυγουστου 2026, 08:15ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 3ο) - Η κρίσιμη δεκαετία του 1990 - Από τον Γρυλλάκη στα Ίμια! (podcast) -
25 Αυγουστου 2026, 07:06Ηράκλειο: Μια τούρτα γενεθλίων ενός 12χρονου αγοριού, με γεύση από τον... κυπελλούχο ΟΦΗ!
