Νεκρός άνδρας από σφαίρες στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης
αγαπημένα σου στη Google
Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες ούτε για το θύμα, ούτε για τον θύτη.
Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από σφαίρες στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης χθες Τρίτη το βράδυ, στη Γερμανία, προκαλώντας αναστάτωση και συναγερμό στις αστυνομικές αρχές.
Ο φόνος διαπράχθηκε περίπου τις 21:00 (τοπική ώρα· 22:00 ώρα Ελλάδας) μπροστά σε σιδηροτροχιές, ενώ ο δράστης - το κίνητρο του οποίου παραμένει ασαφές - αποπειράθηκε να διαφύγει.
Ωστόσο, λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς μερικά μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος.
Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες ούτε για το θύμα, ούτε για τον θύτη.
Όπως όμως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Φρανκφούρτης, σε βάρος του φερόμενου δολοφόνου σχηματίστηκε δικογραφία και θα προσαχθεί ενώπιον δικαστή αργότερα σήμερα το πρωί.
Ο σιδηροδρομικός σταθμός, από τους πλέον πολυσύχναστους σε όλη τη Γερμανία, έκλεισε για περίπου 25 λεπτά μετά τη δολοφονία, εξαιτίας της επιχείρησης της αστυνομίας.
-
08 Οκτωβριου 2026, 15:35Ηράκλειο: Δυναμική απάντηση μέσω της Δικαιοσύνης για τους κατοίκους, μετά τις δηλώσεις Πλεύρη για τη Δομή -
08 Οκτωβριου 2026, 07:06Προσφυγικό: Απολογούνται σήμερα για τη μεταφορά μεταναστών από τη Λιβύη στην Κρήτη -
08 Οκτωβριου 2026, 10:40Η επόμενη μέρα μετά τη ρήξη Βίσση-Καρβέλα: Γιατί δεν θα τραγουδήσει φέτος στο «Αθηνών Αρένα» -
07 Οκτωβριου 2026, 19:52Προσφυγικό: Τρεις ακόμη προφυλακίσεις για τη μεταφορά προσφύγων από τη Λιβύη στην Κρήτη -
07 Οκτωβριου 2026, 20:03Νέα απάτη στο… όνομα του δήμου Ηρακλείου -
08 Οκτωβριου 2026, 07:00Προκόπης Προκοπάκης για τη Μονάδα εξαρτημένων ατόμων: «Καταστρέφουν γιατρούς και επιχειρήσεις»
