Χιλή: Σκύλος παγιδεύτηκε σε φουσκωμένο ποτάμι και σώθηκε μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες
αγαπημένα σου στη Google
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός αδέσποτου σκύλου στη Χιλή, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ενός φουσκωμένου ποταμού και κατάφερε τελικά να σωθεί, παρά τις επανειλημμένες αποτυχημένες προσπάθειες διάσωσής του.
Το περιστατικό έγινε στο Σαντιάγο, με τον σκύλο να εγκλωβίζεται για περισσότερες από δύο ώρες στην κοίτη του ποταμού.
Οι ομάδες διάσωσης επιχείρησαν συνολικά πέντε φορές να τον προσεγγίσουν και να τον απομακρύνουν από το σημείο, χωρίς όμως επιτυχία. Παρά τις δύσκολες συνθήκες και την ορμή των νερών, ο σκύλος παρέμεινε στο σημείο μέχρι να καταφέρει τελικά μόνος του να απεγκλωβιστεί και να βγει από το ποτάμι.
Η περιπέτειά του καταγράφηκε από τηλεοπτικές κάμερες και μεταδόθηκε ζωντανά, κρατώντας για ώρες σε αγωνία τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τις προσπάθειες των διασωστών. Κάτοικος της περιοχής είπε πως ο σκύλος ονομάζεται Μορότσο και ζει σε μία γέφυρα του ποταμού.
-
06 Οκτωβριου 2026, 07:00Σφοδρές αντιδράσεις και… προσφυγή στη Δικαιοσύνη, προκαλεί η δημιουργία Μονάδας εξαρτημένων ατόμων στην «καρδιά» του Ηρακλείου! -
06 Οκτωβριου 2026, 07:43UBS: Βλέπει ακόμα υψηλότερα τις ελληνικές τράπεζες – Μπορούν να φτάσουν και σε premium -
05 Οκτωβριου 2026, 23:32Υπόθεση Μαζωνάκη: Η 56χρονη έκανε πλασμαφαίρεση στον εαυτό της και στην κόρη της -
06 Οκτωβριου 2026, 10:45Γαβριήλ Χαρίτος: Η 7η Οκτωβρίου όπως την έζησα και όσα άλλαξαν στο Ισραήλ μετά από 3 χρόνια! (podcast) -
06 Οκτωβριου 2026, 18:59ΕΟΠΥΥ: Εκδίκαση 228.630.000 ευρώ κατά της Novartis -
06 Οκτωβριου 2026, 17:34Δημητρακόπουλος για τις 300.000 που ζητά ο Καρβέλας από τη Βίσση: «Ο Νίκος Καρβέλας πληρώθηκε πριν από τη συναυλία, δεν θα πάνε στα δικαστήρια»
