Πούτιν: Έρχονται πιο εξελιγμένα οπλικά συστήματα το 2026
αγαπημένα σου στη Google
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν μιλώντας σε ειδική διάσκεψη του υπουργείου Άμυνας για το νέο έτος υπογράμμισε πως η Μόσχα αναπτύσσει διαρκώς μία σειρά από νέα οπλικά συστήματα και σημείωσε πως πλέον αυτά θα χρησιμοποιούνται όλο και πιο συχνά στα πεδία της Ουκρανίας.
Ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε με νόημα προς τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας πως το χθεσινό χτύπημα με υπερηχητικό πύραυλο στα δυτικά της Ουκρανίας - στη συνοριογραμμή με την Πολωνία - είναι ένα βελτιωμένο μοντέλο των πυραύλων Oreshnik που για πρώτη φορά η Μόσχα φαίνεται να χρησιμοποίησε πριν από μερικούς μήνες στο Ντνίπρο. Προανήγγελλε πως νέα οπλικά συστήματα θα προστεθούν εντός του 2026 και στο πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας του.
Αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία τόνισε πως οι νέες ενισχυμένες δυνάμεις της Ρωσίας κερδίζουν κάθε μάχη σε κάθε πεδίο και πως τα όπλα του ΝΑΤΟ δεν αρκούν στο Κίεβο.
Ο Πούτιν ανέφερε πως η οικονομία της Ρωσίας είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένη και θα παραμείνει και το 2026 στις μάχες και πως υπάρχει ειδικό ρωσικό σχέδιο για ανάπτυξη οπλικών συστημάτων και στο διάστημα.
Πηγή: protothema.gr
-
04 Αυγουστου 2026, 21:19Πένθος στη νομική κοινότητα για τον κορυφαίο δικαστή που συνδέθηκε άρρηκτα με την Κρήτη -
04 Αυγουστου 2026, 15:54Ηράκλειο: Φορτηγάκι εταιρείας άρπαξε φωτιά στο ΒΟΑΚ - Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις (Φωτο) -
04 Αυγουστου 2026, 22:44Τροχαίο δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη: Ένας νεκρός μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων -
04 Αυγουστου 2026, 13:00Ηράκλειο: Οι κάτοικοι των Αθανάτων θα κλείνουν από σήμερα και κάθε απόγευμα το δρόμο, διαμαρτυρόμενοι για τη Δομή -
05 Αυγουστου 2026, 07:00Ηράκλειο: Η «έξυπνη» στάθμευση που έρχεται, φέρνοντας νέα οικονομική επιβάρυνση και... αντιδράσεις -
04 Αυγουστου 2026, 19:50Ηράκλειο: Έκλεισαν και σήμερα το απόγευμα το δρόμο στους Αθανάτους οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για τη Δομή
