Τραμπ στο BBC: Είμαι απογοητευμένος με τον Πούτιν, αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα μαζί του
αγαπημένα σου στη Google
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως είναι απογοητευμένος, αλλά δεν έχει ακόμα τελειώσει με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με συνέντευξή του στο BBC που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, μερικές ώρες αφότου ο Τραμπ ανακοίνωσε νέα όπλα για την Ουκρανία και απείλησε τη Ρωσία με κυρώσεις.
«Είμαι απογοητευμένος μαζί του (με τον Πούτιν), αλλά δεν έχω τελειώσει μαζί του», δήλωσε ο Τραμπ στο BBC.
«Θα έχουμε μια σπουδαία συζήτηση. Θα πω: ‘Αυτό είναι καλό, πιστεύω πως πλησιάζουμε να τα καταφέρουμε’ και μετά αυτός θα ισοπεδώσει ένα κτίριο στο Κίεβο», πρόσθεσε ο πρόεδρος.
Ο Τραμπ ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, νέα όπλα για την Ουκρανία και απείλησε με κυρώσεις αυτούς που αγοράζουν ρωσικές εξαγωγές, αν η Ρωσία δεν δεχθεί μια ειρηνευτική συμφωνία, σε μια μείζονα αλλαγή πολιτικής που προκλήθηκε από την απογοήτευση εξαιτίας των συνεχιζόμενων επιθέσεων της Μόσχας στη γείτονά της.
Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχόλιο.
-
22 Ιουλιου 2026, 11:36Μεγάλη φωτιά στο Μελιδοχώρι: Χάθηκαν κόποι μιας ζωής λέει ο Κώστας Καράτζης (Φωτο) -
22 Ιουλιου 2026, 07:00Δήμος Ηρακλείου: Αλαλούμ με τους κάδους στο χωριό της καταγγέλλει η πρόεδρος του Αγίου Σύλλα (Φωτο) -
21 Ιουλιου 2026, 14:56Η Λιμενική Αρχή για την απίστευτη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα - Κλιμάκιο στην Κρήτη ενώ διερευνάται το συμβάν (Βίντεο) -
21 Ιουλιου 2026, 07:00Δημόσια Υγεία στην Κρήτη: Νοσεί βαθύτατα και ο Άδωνις δηλώνει... “ικανοποιημένος”! -
22 Ιουλιου 2026, 14:30Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Φαμπίνιο -
21 Ιουλιου 2026, 07:15Δημήτρης Τσαϊλάς: Η στρατηγική της αντοχής στην πολιτική φθορά θα κρίνει τον πόλεμο στο Ιράν! (podcast)
