Κρήτη

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Γιώργος Λογιάδης: «Το Μαλεβίζι τιμά και δεν ξεχνά τον ματωμένο Αύγουστο 1944»
αγαπημένα σου στη Google
Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης, συμμετείχε στις διαδοχικές εκδηλώσεις των ετήσιων μνημόσυνων για την ανάπαυση των ψυχών των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς κατακτητές, των 30 Δαμαστιανών Εθνομαρτύρων, των 17 Εθνομαρτύρων της Μαράθου, και των κατοίκων του Καμαρακίου και των περιχώρων στις 21 Αυγούστου 1944, που διοργανώθηκαν από τον δήμο Μαλεβιζίου.

Ο Γ. Λογιάδης ανέφερε: «Το Μαλεβίζι τιμά και δεν ξεχνά τον ματωμένο Αύγουστο 1944. Οι θυσίες για την πολύτιμη ελευθερία παραμένουν ζωντανές στην ιστορία του τόπου.

Καταθέτουμε στεφάνι με σεβασμό και υποκλινόμαστε στους αληθινούς ήρωες. Αγωνιζόμαστε για την διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων.»
Κάντε μας follow:
-
20 Ιουλιου 2026, 11:33Καύσωνας: Πότε θα βγάλει απαγόρευση εργασίας το Υπουργείο Εργασίας - Αφόρητες καταστάσεις για τους εργαζόμενους στην Κρήτη -
19 Ιουλιου 2026, 21:40Επίδομα αδείας: Πότε οφείλουν οι εργοδότες να το καταβάλλουν - Υποχρεωτικό όπως και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα -
20 Ιουλιου 2026, 07:15Αλεξάνδρα Θεοφίλη: Η Ελλάδα θα πάψει να είναι χώρα μικρών ιδιοκτητών! (podcast) -
20 Ιουλιου 2026, 11:20Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
20 Ιουλιου 2026, 07:06Αποκλειστικό: Δεύτερη επιστολή από το Συνήγορο του Πολίτη για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου - Ερχεται και νέα αυτοψία -
19 Ιουλιου 2026, 22:00Ξέφραγο αμπέλι για τα 4Χ4 παραλία στου Κοκκίνη Χάνι - Άφαντοι και οι κάδοι (Φωτο)
