Ηράκλειο: "Έχασα το δίκιο μου" - Απολογήθηκε ο 21χρονος που λήστεψε το περίπτερο όπου εργαζόταν
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 21χρονος άνδρας που φέρεται να λήστεψε το περίπτερο όπου εργαζόταν επειδή τον είχαν απλήρωτο.
Όπως έγραψε προ ημερών το newshub.gr, ο 21χρονος άρπαξε 800 ευρώ από το εν λόγω περίπτερο.
Αφού συνελήφθη, ασκήθηκε σε βάρος του κακουργηματική δίωξη κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή 3/4.
Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newshub.gr, ο νεαρός φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του ενώπιον της ανακρίτριας.
Ειδικότερα, ο 21χρονος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, προσθέτοντας ότι ενώ όντως είχε αδικηθεί, με αυτό που τελικά έκανε, έχασε το δίκιο του.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του νεαρού ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος.
Το συμβάν σημειώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα με την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου να ειδοποιεί την Αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του δράστη ηλικίας 21 ετών.
Ας σημειωθεί ότι ο νεαρός συλληφθείς εργαζόταν το προηγούμενο διάστημα στο εν λόγω περίπτερο, ενώ ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι τα χρήματα που απέσπασε, ήταν δεδουλευμένα τα οποία δεν του καταβλήθηκαν ποτέ από την ιδιοκτήτρια.
ΝΙΣ
-
17 Απριλιου 2026, 10:45Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
17 Απριλιου 2026, 07:15Γιώργος Καραμπελιάς: Ο Όρμπαν, ήταν σε ρόλο 5ης φάλαγγας, για την αποσύνθεση της ΕΕ! Η ήττα του, μεγάλη ήττα και για τους Τραμπ - Πούτιν! (podcast) -
16 Απριλιου 2026, 07:15Θεόδωρος Τσίκας: Απανωτά τα πλήγματα για την Κυβέρνηση! Δύσκολος πλέον ο πολιτικός της βίος… (podcast) -
16 Απριλιου 2026, 07:06Ανεπάρκεια και φέτος στα κονδύλια για τη δακοκτονία, διαπιστώνει ο ΣΕΔΗΚ – Μόλις 9,9 εκατομμύρια ευρώ για την Κρήτη -
16 Απριλιου 2026, 10:34Χάρης Τσιλιώτης: Η πρόταση Μητσοτάκη για ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή δεν θα προσφέρει τίποτα! (podcast) -
16 Απριλιου 2026, 07:53Εσπερίδα για την ιστορία του ελληνικού βιβλίου ανά τους αιώνες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
