Λασίθι: Λουόμενη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από δάγκωμα λαγοκέφαλου
αγαπημένα σου στη Google
Νέο περιστατικό με τραυματισμό λουόμενου από δάγκωμα λαγοκέφαλου σημειώθηκε σε παραλία της Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newshub.gr, το συμβάν καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19/8, σε παραλία της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου, στο Λασίθι.
Ο λαγοκέφαλος δάγκωσε μια συνταξιούχο εκπαιδευτικό σε δάκτυλο του ποδιού της, την ώρα που αυτή απολάμβανε αμέριμνη το μπάνιο της, στην παραλία Καραβοστάσι, στο Ίστρο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα βγήκε από τη θάλασσα έχοντας πολύ ισχυρούς πόνους και με τη βοήθεια ντόπιων μεταφέρθηκε σε φαρμακείο του παραθαλάσσιου οικισμού για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ωστόσο, η τραυματίας χρειάστηκε τελικά να διακομιστεί στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, της τοποθετήθηκαν τρία ράμματα προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία.
Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι της, χωρίς η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει περαιτέρω ανησυχία.
ΝΙΣ
-
19 Αυγουστου 2026, 09:45Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές -
19 Αυγουστου 2026, 07:00Β. Ανδρεαδάκης στο newshub.gr: Επιτακτική η αλλαγή στον τρόπο αντιμετώπισης των πυρκαγιών - «Μια φωτιά... σβήνει πριν καν εκδηλωθεί» -
19 Αυγουστου 2026, 08:44Ηράκλειο: Εκρήξεις τη νύχτα σε στύλους της ΔΕΗ και διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές, εξαιτίας της υγρασίας -
20 Αυγουστου 2026, 07:19Αδελιανός Κάμπος Ρεθύμνου: Νεκρός 21χρονος μοτοσυκλετιστής μετά από τροχαίο -
19 Αυγουστου 2026, 21:30Απελευθέρωση αγοράς ΚΤΕΛ: Έληξε σήμερα η προθεσμία για την Κρήτη -
19 Αυγουστου 2026, 14:51Κρήτη: Το Φοινικόδασος του Πρέβελη άρχισε να αναγεννάται μετά τη φωτιά (Φωτο)
