Μανώλης Λιδάκης: Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον αγαπητό τραγουδιστή
Το Σάββατο 1η Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά θα πουν συγγενείς, φίλοι, αλλά και πλήθος κόσμου που τον αγαπούσαν για τα τραγούδια του στον Μανώλη Λιδάκη που έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 64 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.
Η σορός του τόσο αγαπητού Ηρακλειώτη τραγουδιστή θα βρίσκεται στο Μητροπολιτικό Ναό από τις 2 το μεσημέρι.
Τα αδέλφια, οι συγγενείς, οι φίκοι, οι συνάδελφοι, οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και του καλλιτεχνικού κόσμου και πλήθος πολιτών αναμένεται να κατακλύσουν το ναό του Αγίου Μηνά για τη νεκρώσιμη ακολουθία, όπως και το νέο κοιμητήριο Ηρακλείου όπου θα γίνει αμέσως μετά η ταφή του Μανώλη Λιδάκη.
Εντωμεταξύ, «βροχή» συνεχίζουν να πέφτουν τα συλλυπητήρια μηνύματα και οι ανακοινώσεις, με φορείς και πολίτες να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν την τραγική είδηση για τον πρόωρο χαμό του σπουδαίου τραγουδιστή.
Διαβάστε Επίσης:
Πέθανε στα 64 του χρόνια ο Ηρακλειώτης τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης
Μανώλης Λιδάκης: Όταν είχε μπει στη φωτιά για να σώσει τον σκύλο του από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του
-
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ -
15 Απριλιου 2026, 17:21Κύπρος: Νέα τουρκική πρόκληση στη νεκρή ζώνη στην Πύλα, μετέφεραν «αστυνομικούς» του ψευδοκράτους και άρματα μάχης
