Μεσαρά: Καταδικάστηκε ο 70χρονος για το τροχαίο που στέρησε τη ζωή της 7χρονης Ελευθερίας
αγαπημένα σου στη Google
Στην καταδίκη του οδηγού που ευθύνεται για το δυστύχημα στη Μεσαρά το οποίο είχε κοστίσει τη ζωή της 7χρονης Ελευθερίας τον Ιούνιο του 2018, προχώρησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.
Ο 70χρονος οδηγός καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια αλλά και για σωματικές βλάβες σε βάρος της μητέρας και της μικρότερης κόρης της και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών και δέκα μηνών. Ο ίδιος κατέθεσε έφεση, η οποία έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Το δυστύχημα είχε συμβεί το πρωί της 20ης Ιουνίου του 2018 όταν το αυτόκινητο που οδηγούσε μια γυναίκα που είχε μαζί της τις δύο κόρες της 4 και 7 ετών, συγκρούστηκε με με έαν φορτηγάκι που οδηγούσε ο κατηγρούμενος. Το 7χρονο κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά και μετά από “μάχη” στη ΜΕΘ έφυγε από τη ζωή.
Μάλιστα τότε οι γονείς του άτυχου κοριτσιού πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους σε συμπολίτες τους που τα είχαν ανάγκη.
-
23 Αυγουστου 2026, 07:00Το φαράγγι και οι πηγές του Κουρταλιώτη στο νότιο Ρέθυμνο-Ένας επίγειος παράδεισος (Φωτο) -
23 Αυγουστου 2026, 09:20Συγκίνηση στο γάμο της Χριστίνας και του Στιβ στην Άρβη (Βίντεο) -
23 Αυγουστου 2026, 07:20Ρέθυμνο: Στις 26 Αυγούστου η καλοκαιρινή εκδήλωση του Σχολικού Μουσείου -
23 Αυγουστου 2026, 11:40Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Όλες οι ημερομηνίες των πληρωμών -
23 Αυγουστου 2026, 07:06Καύσιμα: Τι φοβάται η αγορά από την 1η Σεπτεμβρίου - Στην κορυφή η Ελλάδα στην αύξηση της τιμής ντιζελ -
23 Αυγουστου 2026, 15:10Σύλλογος Αποφοίτων ΤΕΙ Κρήτης: Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην Ανώτατη Εκπαίδευση
