Μεσαρά: Τελευταίο συγκινητικό «αντίο» σήμερα στον Σταύρο που "έφυγε" μετά από τροχαίο
αγαπημένα σου στη Google
"Μακάρι την ανάπαυση που δεν βρήκες στη γη να την βρεις στον παράδεισο όπου θα πας".
Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Λουπάκης, από το χωριό Μητρόπολη του Δήμου Γόρτυνας περίπου 4 μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε.
Το απόγευμα της Πέμπτης, στενοί συγγενείς και λιγοστός κόσμος από τη Μεσαρά, αποχαιρέτησαν τον 61χρονο που «έσβησε», ταλαιπωρημένος από σοβαρά προβλήματα υγείας, μετά και τον τραυματισμό του, τον περασμένο Φεβρουάριο, σε τροχαίο ατύχημα στα Καπαριανά Μοιρών.
Όπως αναφέρει η ομάδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά : απόγευμα Πέμπτης 30 Μαΐου, στον Κοιμητηριακό Ναό Αγίου Νικολάου Αγίας Βαρβάρας Δήμου Γόρτυνας, ιερουργούντος του Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Γορτύνης & Αρκαδίας Αντωνίου Φραγκάκη και τεσσάρων ιερέων, στενοί συγγενείς και κάποιος κόσμος από τη Μεσαρά, αποχαιρέτησαν τον Σταύρο Λουπάκη από τη Μητρόπολη που έφυγε τη ζωή σε ηλικία 61 χρόνων, ταλαιπωρημένος από σοβαρά προβλήματα υγείας, μετά και τον τραυματισμό του, τον περασμένο Φεβρουάριο, σε τροχαίο ατύχημα στα Καπαριανά Μοιρών.
"Από τη θλίψη και τα βασανιστήρια που εισέπραξες από τον κόσμο, πορεύεσαι στην ανάπαυση κοντά στους αγγέλους... Σήμερα σε εναγκαλίζονται άγγελοι και θα σε παραστήσουν ενώπιον του Χριστού..." ανέφερε, μεταξύ πολλών άλλων, στον συγκινητικό επικήδειο που εκφώνησε ο Ιεροκήρυκας της Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας, τιμώντας με το λόγο του τον εκλιπόντα.
"Μακάρι την ανάπαυση που δεν βρήκες στη γη να την βρεις στον παράδεισο όπου θα πας..." έγραψε το "Διαsοsτε" στο άκουσμα της είδησης για το "φευγιό" του Σταυρή, όπως τον ήξεραν όλοι- και με αυτά τα λόγια αποχαιρετούμε και σήμερα, αυτόν τον καλοκάγαθο "φτωχούλη του Θεού" που περπατούσε καθημερινά πολλά χιλιόμετρα στον κεντρικό δρόμο από Αγίους Δέκα προς Μοίρες, με ένα τσουβάλι στον ώμο και πλέον έγειρε στη γη να ξεκουραστεί...
Ηταν μία μορφή που με τα πόδια, όπως συνήθως τον έβλεπαν οι χωριανοί, να κάνει τη διαδρομή από τη Μητρόπολη στις Μοίρες και πίσω με ένα τσουβάλι στον ώμο.
Ο Σταύρος ή Σταυρής όπως τον φώναζαν στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος, όταν παρασύρθηκε από αγροτικό όχημα στα Καπαριανά.
Διαβάστε επίσης:
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης
