Νέα συνεδρίαση σήμερα στα Χανιά για την αντιπυρική περίοδο - Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη στο Ηράκλειο
αγαπημένα σου στη Google
Οπως έχει γράψει το newshub.gr μια ακόμη κρίσιμη περιοδο για την Κρήτη, αυτή της αντιπυρικής περιόδου 2025 ξεκινά από την 1η Μάη και οι Αρχές κινητοποιούνται προκειμένου η προετοιμασία να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.
Ετσι σήμερα πραγματοποιείται στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (2ος όροφος), η σύγκλιση του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΠΕ.Σ.Ο.Π.Π.) της Π.Ε. Χανίων, με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών του έτους 2025».
Χθες στη διάρκεια της συνεδρίασης που έγινε στο Ηράκλειο υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη συζητήθηκαν θέματα πρόληψης και οργάνωσης όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, εθελοντών και φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου και τονίστηκε η ανάγκη της διαρκούς συνεργασίας για το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Στη δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την καθολική συμμετοχή και τόνισε πως «από αυτή την εβδομάδα εισερχόμαστε στην αντιπυρική περίοδο και ανταλλάξαμε απόψεις και πρακτικές, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόληψη που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο. Απώτερος σκοπός και στόχος είναι να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας και πιστεύω πως είμαστε σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο», δήλωσε.
-
05 Σεπτεμβριου 2026, 21:25Ηράκλειο: Οι τουρκικές σημαίες αναστάτωσαν την 25ης Αυγούστου -
06 Σεπτεμβριου 2026, 19:15Μαγειρική σόδα: Ένα «spa» για το πλυντήριο, πώς να τη χρησιμοποιείτε σωστά -
05 Σεπτεμβριου 2026, 16:30Αποκόρωνας: Εκπαιδευτικός μένει με την 4χρονη κόρη της σε αντίσκηνο γιατί δεν βρίσκει σπίτι -
05 Σεπτεμβριου 2026, 23:00Μίλτος Τεντόγλου: Το ποσό που πήρε για τη δεύτερη θέση στο Diamond League -
06 Σεπτεμβριου 2026, 09:44Τουρκία: Ιδιωτικοποιούνται για 30 χρόνια δύο γέφυρες του Βοσπόρου και σημαντικοί αυτοκινητόδρομοι -
06 Σεπτεμβριου 2026, 13:25ΒΟΑΚ: Κλειστός από Δευτέρα 7/09 μέχρι Σάββατο 12/09 για τα έργα στο τμήμα Άγιος Νικόλαος-Νεάπολη
